Боброго ранку шановнi! Доповiдаю: В Марiуполi пiнтература минус 2 градуси, сонця нiц, дуже потужний шквальный вiтер -аж гуде! Довбнi лiтають дуже високо!
У самому мiстi нечутно, я майже в центрi мешкаю, а що робиться на окраiнах не чутно через те що вiтер гудить, взагалi мiсто займае дуже велику площу, тому вибухи на одному краю може бути не чутно на iншому..
І не знайдете такого клейма! Це клеймо заводу "Електрон". Але передивився по "Електрону"- він з ювеліркою нічого не мав! Може який самоклеп? Ось Вам це клеймо:
Ні чорта собі Це вже дуууже цікаво. Дякую, на жаль більше одного разу "Мені подобається" поставити не вдається
Хоч і не по профілю форуму, але не можу не похвалитися - сьогодні прийшли документи з яких мені вдалося знайти ще одну лінію своїх предків: 3-прадіда з 1847 року, 4-прадіда з 1821 року, 5-прадіда з 1786 року і 6-прадіда з 1772 року. А оскільки вказаний номер будинку, то маючи карти 19 століття встановити місце де стояв їхній будинок - справа кількох хвилин. Там зараз практично безлюдно, спробую цієї ночі побувати там з МД.
Який там до бiса люмiнiй??? Навiть по свiлинi можна побачити характерний блиск срiбла. Люмiнь важить втричi менш нiж срiбло.
Шановний Вождь,щойно спеціально для Вас зарезервував,поспішайте : http://chernigov.chn.olx.ua/obyavlenie/prodam-chuchelo-enota-IDbqgkl.html#0b1eab5de1
Воно то так, вже думав сьогодні про те, що треба купити якусь точну вагу. Колись в дитинстві почав збирати монети ( а відповідної літератури як відрізнити метали не мав) то один старий жид розказав мені кілька простих способів розпізнавати срібло - теплопровідність (срібло швидко нагрівається в гарячій воді), чорна лінія, яку залишає срібло на білій фарбі вікон чи дверей. Обидвом параметрам знахідка відповідає, тому якщо б вдалося якось довести, що це не срібло я б був вражений - тому і не реагував на те, що може бути алюміній
Було б непогано . Але іншим людям теж треба десь жити. Якщо піти таким шляхом, то подивіться на карту - моїм прямим предкам належала долина річки Прут від міста Коломиї і до Карпатських перевалів. В архіві давніх актів Варшави зберігаються документи про це за 1371 рік.
Ну а щодо конкретної ділянки, то вона зараз належить до земель комунальної власності, і так сталося, що в даний момент часу я ніби-то за законом маю певні права розпоряджатися нею... Але я поважаю закони предків, і знаю представники якої саме лінії роду мають право отримати її у власність. Ну, а що стосується знахідок, то думаю я на них маю рівне право з іншими.
Що рація, то рація - до моєї родини належало 2000га землиці, але тепер можна тільки облизнутися та помріяти, та дітям пооповідати, а з п"яти ставлів у тій місцевості один, до сьгодня, називається - паньский - отакоє.
Якщо на люминь капнути оцтом то повиннi з'явитися маленькi бульбашки -то видiляется водень, але оцет потрiбен не менш 9% -чим мiцнiше оцет тим сильнiш реакцiя. Срiбло так бурно з оцтом не реагуе. Окрiм того люмiнь дае бiлi та сiрi окисли, а срiбло чорнi та коричневi
краснодякую але ліпше самі купіть та презентуйте панові Кіберамйстру. і він задоволений буде і вам матюкатись тиждень безкарно дозволе. отакоєот
Хімічні досліди з браслетом поки-що проводити не хочу, можливо десь ще вилізуть клейма... Хоча їх може і не бути - гори, край цивілізації, жили за своїми законами і навіщо було якомусь місцевому жиду-ювеліру ставити клеймо, якщо його знали з діда-прадіда і довіряли... А окисли були (та ще і залишились) як і повинно бути для високопробного срібла - коричневі.
Отакоє! Нє, шоб піти до церкви, та помолитися за прадідів, дати на Службу Божу- то один рахує морги, а другий думає, якби то прошувати обійстя з металодетектором на рахунок прихованих цінностей! Ото мають Ваші пращури нащадків!