доброго ранку. +4,вітерєць. вчора знайомий попросив про допомогу,нишпорив у себе і знайшов ммг ПаПаШи з доками.питав за скільки можна продати? якщо сам не розбереться,то прийдеться їхати до нього,фотографувати і виставити на оцінку.я так розумію ,на ціну впливає 1. рік випуску 2. стан 3. чий деактив шо ще?
Нарешті знайшов фотоапарат і зробив фото знахідок за 18.01 (монети) і 23.01 (прикраси). Якість фото не дуже (ну не буде з мене фотографа). Як думаєте: якщо відкрию тему по визначенню біжутерії у Розділі "Древность" сміятися з мене не будуть? Чи краще зразу в "Хлам"?
я не сильно разбираюсь в бежутерии и в драгоценностях,(имхо)мне кажется еще рано вешать ярлык-Хлам.может че то и стоящее,вы создайте тему ,а там уже подскажут.что это? с ув.
Створив тему: http://reibert.info/threads/braslet-obruchka.574798/ Дуже вже цікаво в який час і де виготовлена біжутерія...
человеку досталось наследство(семья 3 человек, ДТП-наглухо).частный дом со всеми хоз постройками.я там пару раз был.поверьте,если там поковырятся...там огого.
Дякую, але і ці і багато чого іншого від вчора проглянув, але такого не знайшов. Бентежить мене двоцифрова проба - в одних джерелах це подають як посріблення, але схоже, що як мінімум обручка точно срібна, бо на браслеті клейм поки-що не знайшов.
Доброго дня! -1 +1,вітер,хмуро, а мій попхався на коп,мене знов не взяли,через оту котоферму коли вже заберете отіх котиків? вже коробки для них зробив для пересила. Вчора був в кривбассі,забрав свого компа, і туточки все підготував,але ще не придбав юсбі вайфая адаптера так що поки війна триватиме за ноут і пішов я читати Побут, що Ви там понаписували,поки мене не було
То є 900 проба, срібло! Казав Вами шо то не 6 останнє а 9 перше! Якщо на браслеті клейм немає- то скоріше алюміній! Як виріб- дуже схоже на дешеву біжутерію.
На рахунок 9 Ви точно були праві... (хотів написати раніше, але домашні клопоти затягнули - вибачте). По біжутерії теж може бути, хоча наліт на браслеті і перстні був одинакового кольору _ браслет ще не чистив , тільки промив. По пробі : в темі яку я створив пишуть про те, що речі радянського періоду, але схожих клейм по СССР не знайшов...