я там вище виправився. бо постійно плутаю каустичну та кальциніровану соду. каустичну зараз недістаниш а раніш її з виробництва таягли щоб каналізацію прочистити коли забивалась. але то колись було. зара є більш дієві та ліпші засоби.
Маєте на увазі парний від мого? Купили за 310 (я давав 300, але покупець заклав одразу якусь більшу ціну, бо мою ставку перебивав кілька разів автоматом)
Кальцинована сода то е звичайна сода тiкi пicля термообробки.Берете звичайну соду та прокалюете ii в сковородцi то й буде кальцинована сода. Ще вона в господарчих магазинах продаеться для прання. А каустичну соду зась!
мо все ж таки ліпше зняти? щоб зручніше було роздивлятись та щоб холодним дашком теплі цицьки ненаполохать.
Ось мацкалi собi новiтнi неимеющиеаналогов шоломи винайшли, ота дiрка на лобi потрiбна щоб куля не рикошетiла.
колись , сто років тому, таке вже було. але в німаків. відмовились. після, наприкінці своєтів теж почали майже таке виробліти і теж відмовились. але сподіваюсь що кацапи не відмовляться.
та в них матюки заборонили але їхня інтєліхєнція накштал міхуькова та свін ідзє та інших требують вернути матючча бо без нього неможна передати усю ту напругу та важливість моменту. мені без матюча скрєп
То москалі хочуть бути розумнішими за американців . Вони відразу на своіх шоломах кріплення для пнв чіплять , а не як тупі мериканці які роблять шолом потім ще треба жовніру дірку сверлити і те кріплення чіпляти . От тіко мені цікаво кріплення то вони роблять , а пнв будуть чи колись пізніше . І оті намордніки чим різати коли його деформує від попадання ? Мать в комплекті до шолома буде ще й пилка .
нічого різати нетреба. я вже казав що від таких хельмів відмовились але сподіваюсь що кацапи не відмовляться. а чого? а тому що пр влучанні кулі зертаються взяи і все. хельм з намордником цілий а от кацап мертвий. всьо дуже гарно