Так я і про цицьки можу! Просто в моєї жінки вони найліпші в світі! Отакоє! Часом ото попробую чужих- не тоє!
Ще ні. Тобто Мд перевіряв, сигнал в діапазоні срібла, але копати після облому з "чупакаброю" все не зберуся...
Йхтщ#¥%£$§+€£+}){€$$£+§¥°©¢¡¤¿¿!тож пятниця,а не анатомічний театр чорнобильської зони.і не історія життя мацкальських телезірок<звьоздная правда>.майте совість таке наніч мильдувати.
А ви на який опции шукаэте?На АСЕ,моя улюблена була -РЕЛИКС.А якшо интересно у личци можу розповести як збильшити глубину.
Продается в аптецi 3% але дуже маленьки ампули. А хозмагах бувае у литрових банках 25% -то справжне бойове ОВ - в хатi навiть банку не слiд вiдкорковувати.
Це вже непогано... Але чи не пошкодить якщо срібло буде низькопробним? Хто його знає яка то проба - на перстні ніби дві цифри - друга здається 6.
Щоб збільшити глибину- треба металодетектор прикрутити ззаду до плуга і виключити функцію чорні метали! Отакоє!
Теж шукаю на цій опції, але чутливість давав -2 від максимуму (десь прочитав таку рекомендацію), але очевидно це не для мене...