А добрий вечір вам всім!скажу так-в нас нігде козла не били,та й зара не бють.хлопаки 35,40,45 бігають футбол щонеділі<дехто в лісі й мо полі роблят риць>,а старше покоління вибирається за тепла на лавочки,або в парк І.Франка розписати партію в шахи і погутарити.бухає хіба молодь зелена з тих хто-не приший п.....ді рукав.і то не всі.85% з молоді-адекватні,освідчені люди.а ви кажете
Кому трофеїв СС? http://reibert.info/threads/berndorf-arthur-krupp.574592/#post-6101810 Во вам ше груди файні! В-є-є-є-єєє!!!
Та ніколи в українця горілочка не зберігалась в горшку! Вона ж вивітриться! Та й накривку там добре не підпасуєш! Отакоєот я Вам скажу!
Вітаю панство, поки Ви тут цицьки розглядаєте, я продовжив сезон 2015. Сьогоднішній улов - заначка срібла: обручка має пробу і клеймо (правда добре роздивитись зможу тільки при денному світлі - старість не радість), браслет ще не почистив, тому не знаю де шукати клейма. Зразу скажу на рахунок фото - цілий тиждень шукаю фотоапарат (десь домашні напевне закинули) як знайду, фото зразу буде. А поки-що порадьте (хто має досвід) як почистити браслет, щоб клейма не знищити. Заначка була в залишках якоїсь тканини чи шкіри вночі не роздивився. Цього року окрім антикварних навушників додумався ще дати Аську на максимальну чутливість і одразу пішли знахідки. Раніше монети були для мене рідкістю, видно особливості грунту вимагають підвищеної чутливості приладу.