Від рейнського вина. До речі САЛОм алєйкум всім салоїдам! Хто не їсть САЛО, прошу удалітся с нашой кошерной бєсєди До речі, сьогодні ходив по роботі і найшов в одного дєда стрєлковий щит ПМВ і ножиці для дроту РІА. Зараз виставлю щит на упізнання і дам тут ссилочку.
Куме що вилізете з своїми совєтськими пляшками?Кому воно нада? Он комунякам віддайте хай засунуть собі в ж...., карман
дядечку але-ж пляшки то вже антікваріята . совєтів хвала панові Богу вже більш 20 років. тобто таких вже не роблять.
то зараз, а років через кільканадцять то буде страшена антікаріята за яку кулекціонери будуть давати великі гроші як зараз з пляшки часів ПСВ. то беріть поки не дорого віддаю. бо відверто кажучи шкода буде викинути їх, але ж то люди вкладали сою працю для того щоб їх виробити. беріть по доброму. так дешевше буде.
оце я вже по справжньому розлютився. ну всьо! адреса в мене є! буду кулекціонеру пляшок по пошті пляшки совєтські слати. по одній щоб ноги позбивав на пошту бігати.
то нічого. я заради того щоб капость зробити і не те перенесу. ану давайте мені всі бистро свої адреси!!! я вам всім пляшки антикварні висилати буду!
і відкрию вам страшенну таємницю. де кому я буду відправляти власноруч, тобто кидати пляшками по шибкам.
то ми після вирішимо чи заслуговуєте чи ні. та і ви самі питали чи докину чи ні. а чого питали? отож! бо теж бажаєте пляшечкою у шибку.
Пляшки то стратєгічний запас. Потім з них є можливість робити усілякі ніштяки, накшталт пристроїв для добування риби та викурювання оккупантів. А ще гідно виробляти усілякі розпалювачі для пічок та смаження автівок у власному паливі.