Ого, на горосіЗначить він на реактивній тязі. Всерівно ми його як хлопнем з нашої гармати, то він улєтіт аж туда гдє даже лєтом холодно в пальто
CАЛОм алєйкум куме, конєчно є Отут я http://reibert.info/threads/Медецинський-дозатор-Німеччина-ПСВ.377555/#post-3961350
ну то звісно що не чоловічий. що мені там робити? на масні пики дивитись? ні! жіночому і лиця привабливі та і інше теж нічого так.
ну та що ви. коли жерти один мед постійно то і срака злипне та нудить почне. як то кажуть що занадто то не здраво.
Привіт товариство, трохи влізу в вашу тему бо маю питання до пана Oprishok, можливо знаєте від чого дані бутилки? Бо сам щось захопився тою склотарою, от і цікаво що від чого
та ми то добре а от де ви вештались що засідання пропустили? ану хваліться що відкопали. бо нам віртуальним копарям дуже цікаво.
ну що вино то я знаю, а цікаво що за завод і якої марки. В одній з таких бутилок був корок, я щось шукав, та так нічого і не знайшов по даному написі
Коли пляшки тих часів показує друг Опришок - все ніби зрозуміло, віддаленість від густонаселених територій. Але коли вже їх у такій кількості знаходять на рівнинах, тут вже починає жаба давити. У нас ще предки все зібрали "на нахту і олію".
надіюсь знайти ще більше. А ви дійсно праві, мусорка від перших хат в селі метрів 200(ну але чомусь не позабирали), скину потім фото помитих з останнього виїзду
А чи не було поблизу "господарів" мусорки (моживо перезахоронили). Це могло б пояснити чому не використовували пляшки.