таке! я що удмурд чи москаль щоб у ізбє жити?! а хто ото дівчину роздягнену на сніг виженув? вона ж змерзне у сорочі одній
Чого удмурт, а мо ізбушка у вас трохвейна, чєсно відібрана у асвабадітєлєй? Ніхто її не вигонив, це вона сама для вас в сніг на хвото вилізла. Каже, подавай мені вєлікого вождя і учітєля!!!А хто у нас вєлікій вождь і учітєль я вас питаю???Ви шановний. Так що давайте калим і забирайте собі мадаму
собі залиште. вона мені не до смаку, мені білявки до вподоби. та і в мене вже є а мати дві то не по людські якось та і не чурки ми щоб гарем собі тримати. інше діло кума.
то давайте калима та заберайте. ви там щось за кулемети казали, так ось та кубіта коштує по три кулемета нам з Опришком кожному. і іще одного на общиство(с)
Я за 7 кулеметів Дівчину наму на все життя! А вє пане не борзейте, ато я на слоні приеду и накакая под ваше дверь (с)
Бачили ми вашу слоню, хай не кажу деУ нас є горно-вьючна австріяцька гармата самого Хранца Йосипа, ти ми вашого слоня з неї порвьом на німецький хрестАну бистро калим в студію, бо дєваху Алексу подаруєм