ні. каже свині немає і не може здати один шматок 7х3,5 метра. в кума каже теж нема але требує щоб йому у терміновому порядку придоставили куму я оно запропонував а він брати чогось не бажає. гидує мабуть а там і влітку холодок і взимку тепло, а як голодний рік буде то і сала з м'ясом півтора центнера
ви від розмови не уходьте. кажіть чого не хочете отую чорносраку брати? якщо однії мало то беріть разом з хлопом, з нього можна ковбас накрутити та продати у луганду чи так віддати як гуманітарну допомогу сєвєраданєкай рєспублікє
Всім до завтра пан іде спочивать, а ван пане консерватор хай присниця свиня велетень 456х342 м і от порахуйте скількі там сала
буде. я її теж почастував часником доречі. ви знаєте що треба робити щоб з рота не тхнуло часником. треба заїсти цибулею.
В Крыму прошли соревнования по приборному поиску. По информации организаторов в лице Ассоциации приборного поиска Украины, мероприятие организовали с целью продемонстрировать окружающим, что участники соревнований не имеют никакого отношения к деятельности «черных копателей». Как отмечается, участники искали артефакты в виде призовых жетонов и свыше тысячи монет, которые накануне были предварительно закопаны организаторами на глубину от до двадцати сантиментов. http://kafanews.com/novosti/64405/v-krymu-proshli-sorevnovaniya-po-pribornomu-poisku_2013-05-12 Поймали в лесу с МД: "А мы соревнования проводим!! Вот закопали в лесу артефакты и теперь ищем. Страну разбили на квадраты и каждый в своём старается"
де-б оце документа узяти щоб і ми всі стали не жахливими розкрадачами могил-чорними архіолухами а білими та пухнастими пошуковцями загублених монеток. ви там часом не в призідії сидите? то може зарадите щось чи до себе приймете? а ми вам скинемось та підгонемо шматочок сала
Я проти документів, тоді втрачається все задоволення від "забороненого плоду". Ну і на рахунок документів: ті хто знищили в свій час величезну кількість могил і кладовищ були якраз з документами. Невже їхні нащадків зупинить наявність документів у когось іншого? Документ ( в нашій об'єктивній реальності) може бути тільки один -ВИЛА (ну в горах, як варіант, топірець).
На жаль ні. До президії я дійду тільки з вилами у руках. З МД туди не пробитись Вони вже заворушились :" Республиканский комитет Крыма по охране культурного наследия выразил обеспокоенность поисковыми работами с помощью металлодетекторов, которые ведутся Ассоциацией приборного поиска Украиной." http://e-crimea.info/2013/05/09/673...y_pereroyut_arheologicheskie_pamyatniki.shtml