да меня легко узнать! я буду с тележкой (правое заднее колесо скрипит) и в жёлтом берете (пришлите берет)
та там не поржавіє! оце зрадіє наш Директор Консерваторії! оце ми молодці! та ми підем ще далі і подаруєм йому самовар (він їм марить) буде в ньому каву варить!
подаруй будт так ласкаві мені ліпше джипа широкого бо у вузенький я не влізу, а я вам за це не буду під вікнами співати та сало вимагати у промисловій кількості.
в тебе і так їх аж 5 та чотири патяхвони і один лапсярдак з золотими погонами. в який ти вже не влазиш бо жереш сало як не в себе)))))))))))
нажаль Аскабан так роздобрів що вже ледь себе носе а за лантухи я вже мовчу. так що йому як генералЬ-хвельдсєржанту від інфантерії вже можна і обидва погони носити.)))))))))))))))
от дякую!!!! коли я іще малим пацаном був то мріяв про так автівку, а іще про конячку з возиком, сидиш, пєдалі крутиш а в конячки ноги передні двигаються.
Нема в мене а ні чогісінького з вище перерахованого Скільки раз казати можна - я бідний наче ота церковна миша. І САЛА ТЕЖ НЕМА От приїдь і подивись на мене худого та нещасного
та приїду. кудиж діватись, треба. а от що буде якщо я хочь щось знайду? можна я собі усе заберу, в тебе ж все єдно нічого не має то якщо щось знайдеться то ти засмутишся.))))))))))))))
а після буде бігати та волати що забув місце де заховав та буде весь степ на три метри у глибину перекопувати)))))))))) оце ставок буде, карасів заведемо, так втопемо з сомом а поряд поставимо хатинку де онучка буде постійно чекати щоб ми приїхали на відпочинок. )))))))))))))))))0
Консерваторе,ну нащо тобі автівка,якщо у тебе прав немає??? Так що шановне панство джипа з конячкою треба мені,бо права маю!