от ви постійно прогулюєте засідання і тому нічого не знаєте. ну то я вам поясню. останого разу. щоб більш не питали та не прогулювали засідання. так ось. коли людина йде спати то люди виховані бажають доброї ночі. але інколи бажають доброї ночі ось так. най тобі присняться голі поросята. я трохи модернізував та добавив цілий табунець ну а щоб було іще веселіше то додав іще і голих цицьок але жіночих і тому побажання доброї ночі зараз звучить так най тобі насняться голі поросята, цілий табунец. з цицьками. якось так.
Каюсь , є такий гріх ( пропуски засідання ) . Дякую за роз"яснення пропущеного матеріалу ! Приємно мати справу з розумними людьми .
а от скажіть мені будте такі ласкаві, може хто і знає. чого це в цім році трави понарастало багато та іще і там де її не було до цього. але дощу не було вже давно.
Ви що пане з гіляки впали?? яка на** трава? я розумію що ваша "Трава" уродила то нащо про це так казати?
де? в нас снігу з середини лютого не було. коли все навкруги засипало нас обійшло стороною. а зараз спека як у середині літа.
АААААААААААУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ де всі???????
вам і кума вистаче. бо така кума мені і самому потрібна. чаю там зайти попити, лампочку полагодить. ну і те се.