така клава накомпах і на деяких ноутах. на більшості ноутів клава обрізана, без бокового цифрового блоку. а це дуже незручно вітаю панство. на дворі наче тепло та сонячно.
В налаштуваннях візьми екранну клавіатуру з с Numpadом! Якщо немає такої- то можна інсталювати. А ще, можу ось таку запрезентувати:
[AT DSCF4602.JPG Главное изображениеВставить: DSCF4645.JPG Главное изображениеВставить: DSCF4779.JPG Главное изображениеВ ставить: TACH]4309014[/ATTACH]А це трохи старша сесричка тієї маленької Українки, тобто середня
А це усі три маленькі Українки в еміграції (включно із найстаршою), але цуцик тоді був іще зовсім цуциком!
Ха!сучасні дітки беруть колу і....<всі енґридієнти є в продуктовому магазині.ми їх кожен день вживаєм,щоб проснутись> і все-ніц не дрихнут.ніякої трави чи хімії.слава Богу молодь забула,як це робити
Коп у нас здебільшого пляжний, і то тілько там де "можна" бо тут усякі обмеження природно-ландшафні, археологічні, фауністика, а кляті макарони такі "сознатєльниє і бдітєльниє" що як побачуть когось із "клюшкою" то зразу поліцію турбують. А закони тут є законами, якщо впіймают, то проблем необбереся. за ВОП я взагалі мовчю, а як найдеш щось археологічне, то звідтамти треба тікати поки ніхто тебе поруч зі знахідкою не побачив, бо то срок відразу. Ось десь приблизно так. П.С Чи сподобався Кумпанству мій цуцик? А на рахунок ювелірної роботи- дякую!
Так вночі берете жінку з собою на пляж,свічку+вино+шезлонґ+пнб.і вперед<аби шось-романтична вечеря!ґоловне клюшку вчасно сховати)))))))))Цуцик да-кошерний!
Усамому Кальярі, але на переферії бо в центрі шум, гам, машини турбують, народу тьма снує, а у нас спокій та тиша