Так і бути і я почну Росказав мені це 7 травня ветеран УПА було колись так: Коли заходили УПА в село то нічого не ціпали ( можливо тількі "Хавчик") і до людей нормально відносились. Як тількі заходили краснюки то вони гвалтували всіх від 12 до 70 років. Іздівалісь над ними, також передівались як Упівці і таке саме робили для того щоб селяни боролися проти них! Висновок: А тепер всі кажуть , що Упа були покедьки , Злочинці, уроди!
як то довго? я прийшов, розповів та пішов клумбочку біля хати поливати щоб огірки та помідори рясно родили. бо одне сало з хлібом їсти якось сумно.
а іще треба було форум почитати щоб бути у курсі справ та знати чи ми в своїй країні живемо чи вже в чужій.
то ви на німаку пошитись вирішили чи на упівця? от відверто кажучи не знаю як вірно писати чи упівець чи упаківець. ви не підкажете?
а швейцарці у нас бувають зрідка. тільки розміри на мене маленькі всі. бо людина я тендітна хоч і маю зріст трохи вищий за середній та вагу троха зайву
ооо ото все ваше сало побігайте і все пропаде зайве, а кітель Шверцарські є на секонді це вже такі років 80
від сала не гладкішають бачив одного разу трохи іншого по кольору швейцарця,більш зеленіший, ближче до темного хакі і тканина була більш цупкою.
так може ліпше не мудрувати з швейцарцем а зразу купити німця? розумію що грошей треба білше але колір не виправити. хіба що експериментувати з фарбами для тканини.