Будні і побут копаря

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Oprishok, 29 лют 2012.

1. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    Вітаю з Перемогою!!
    ОО тане Консерватор аву поміняв, молодець

1. Реплика армейских брюк. Выполнены из смесовой ткани средней плотности. Имеют два передних внутренних...
      300 грн.
    2. Нові брюки морської піхоти USMC Frog Desert Marpat Розмір ML
      2500 грн.
    3. Оригінальний кітель морської піхоти США Усі відповідні лейбли на місцях Матеріал 50% бавовни та 50%...
      600 грн.
    4. Брюки тактические LA Police Gear (L) USA Olive LA Police Gear (LAPG) – это американский бренд, специ...
      750 грн.
    5. Вогнетривкі штани Army Combat Pant FR Multicam від контрактного виробника армії США в камуфляжі Scor...
      6200 грн.
  2. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    це все щоб вам сподобалось та щоб дехто з камрадів не натякав про мою хвору совість яка з за плеча виглядає:D

3. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    :smile_15: Мені сподобалось! То ця хвороба напевно виліковна

4. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    якщо ви про хворе сумління то коли як. я своє у клуні заховав а буде гавкати то виведу за клуню та розстріляю щоб і не гавкало. бо воно якось не дуже вдобно коли хтось ото під....гавкує(с)

5. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    Таки да!

6. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ой вєй. ві такі тожє із нашіх? а казали що комуніст і десь трохи комісар. а виходе звичайний жидобандерівець як і всі ми тут.:smile_6:

7. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    ЕЕЕ я не казав шо комуніст!! ( я комуніст на реконструкції) а так я незнаю хто я:confused: може і бандеровець

8. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    як то не ви не казали. ви казали що ви комуніст та комісар і значочок в вас є який ви таємно у ночі надягаєте на піжаму та ходите по хаті. а ту починаєте задкувати. погано це не по комуністичиськи. це так і до зради недалеко.
    а може ви в ночі продаєтє американця плани совєтського заводу. га питаю?!

9. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    Я то казав ну мав на увазі на реконструкції=)) :p
    Я вам роскажу тількі ттсссс так ви мене розкусили я секретний розвідник якого заслали на Україну для передання іеформації!
    От тількі біда - не Амереканці заслали, а Зімбабла

10. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    про реконструкцію ви не казали ні чого крім того що в вас є тільки совєтський однострій та іще те що на зустріч ви притягните кожному з присутніх по кулемету та свою моську щоб з неї зробили вам куцопал і ви стали справжнім партизаном.

11. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    Ого ну то я вам і кажу - що я реконструктор

12. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    дві сторінки тому ви всім доказували що ви комуніст. а вже після цього реконструктор.

13. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    Я не доказував ,що я блін комуніст, я мав на увазі , що на реконструкції

14. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ви не нервуйтесь так. вже не треба нічого стверджувати та спростовувати як то кажуть суду всьо ясна(с):D
    так що обов'язково з'являйтесь на зустріч.

15. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    А то мені хтото говаріл про зустреч? (С)

16. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    не бійтесь. всьо буде добре. подаруєте нам всім по кулемет, зробимо куцопала, заплатите внески у вигляди невеличкого шматочка сала 7х3,5 метри одним шматочком і всьо. ну там будуть іще де які огрпитання але то вже пусте. з тим ви впораєтесь.

17. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    То ви пане мені одне скажіть, де я таку свинюку візьму? а? щоб сала 7х3.5 метра взяти можна було?
    То то окей тількі куди то їхать ?;)

18. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    так друже Опришок вже писав як вигодувати таку свиню. задні ратички прив'яжіть і кожного дня мисок з їжею на півметра відсовуйте. і виросте довга така собі свинюка. а зустріч у старій стайні. от час достеменно невідомо бо іще точний час не обговорили.

19. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    Хмм є проблема- нема свині

20. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ну то таке. ви маєте одностроя совєтського та зброю. встройте реконструкцію в якомусь сели та конфіскуйте в когось свиню.

ArtBorsuk подобається це.
  21. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    хаха так так тількі потрібно позичити форму сс у камрада і тоді дадуть :D

22. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та ні. совєти набагато більше з хати повиносили як прийшли асвабаждать.
    я зараз відлучусь десь на годину а після розповім вам що мені старі діди розповідали. діди були з різних сіл центрального правобережжя. якщо вам цікаво буде.

23. server997

server997 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.548
    Ні то це ми знаєм що совєти таке робили , я з вами не спорю!
    Ну давайте відлучітесь і роскажете, я тоже може зара вдійду

24. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ну то слухайте. історії однотипні хоча і розповідали різні люди не знайомі один з одним. одну розповідав мій покійний тесть 1936 року народження. коли прийшли асвабадітєлі то він жив у селі разом з матірью, сестрою яка була роки на 2 старша за нього та дідом і бабою. батько іще на початку війни було призвано у червону армію де він і загинув. і була в них корова яку німі які стояли в них в хаті не чипали бо малі діти були, але асвабадітєлі як зайняли село то вивели корову зі стайні та почали її різати. на крики матері тестя вони вдіповіли що, передаю тестеві слова, ми вас асвабаділі. ви нас карміть далжни. хватіт ви уже пад нємцамі жіравалі пака ми за вас ваєвалі. так что малчі старая а то і тєбя растрєляєм за пасобнічіства нємцам.
    от така історія. другу розповів дід якого я не знаю, також не знаю з якого він села. розказана була в одному генделі де ми з другом заскочили випити кави, а дід потайки від баби як він нас сказав заскочив хильнути чарчину та бігти далі по справах. але історія ідентична тим що німці теж не чипали корову яка годувала їхню родину а як асвабадітєлі прийшли то корову зжерли.
    і іще розказана моїм другом який на початку 90тих працював телевізійником в місті чигирин та поїхали вони знімати якісь урочистості на 9 травня. на превеликий жаль та відеокасета не збереглась. так от. стояла собі юрба людей всі слухали урочисту промову то тих то сіх і ось до якогось діда з іконостасом орденів те мідалей підбігає баба старенька та починає його лупцювати букетом квітів. при ьому вона кричала, "що сука дував що я тебе забула? забула як ти партизанив та корову мою вивів. а мені не було чим дітей годувати поки ви всі по лісам сиділи та горілку пили." і все інше в такому-ж дусі.
    от такі історії. розповідаю не для того щоб сказати що німаки були хороші а для того щоб знали які асвабадітєлі були.

гринго80 подобається це.
  25. yaruk

yaruk Hauptmann

Повідомлення:
    2.378
    Адреса:
    місто Кола, Україна
    ... і я хочу своїх 5 копійок вставити
    дядько розказував, що коли німці жили в 44році в бабиній хаті, то коли він приходив то було чисто і цукерок давали, а одного ранку зайшов - а в хаті срач і гамір, то вже прийшли асвабадітєлі...