а іще хочете бути зіркою. а зірки не миють рук бо вони їх забруднюють. так що тут треба обирати або мати чисті руки або бути зіркою.
я всє хади запчсиваю(с) ми домовились що пан чи таварісч server997, достаменно ще невідомо бо він крутиться як той вугор. приїде на засідання з гвинтівкою та кулеметами. та дуже прохає зробити з його гвинтівки куцопала а кулемети це як то кажуть сувенір від нього.як то кажуть ат нашіва стала до вашава стала(с)
Палимйоти палимйотами а САЛО з нього взять. Ось до речі, я, совсєм маладой, сиджу в горах і дивлюсь де асвабадітєлі
от ми це і перевіримо. інколи це не болісна але трапляються випадки зовсім інші. але ви не хвилюйтесь ми люди добрі
Зніму ! Я не кажу що сама ідея там тупа само відео якесь ........ ото так знято якось не професійно, ось дивітся як мої друзі з москви студія "Скиф" знімає От ми тоже любителі також таке знімаєм
зніміть, але зніміть щось веселе. щось добре а не оту всю бридоту що зараз крутять. одне і теж саме, одні і ті ж самі актори один і той сюжет з невеличкими варіаціями.
Реконструкторсікий клуб- форма є! Бюджет всякий то таке а от ми любителі ну змімаєм на майже таком рівні як студія "Скиф" Ай ладно я спати , бувайте пане здорові
Дивлюся, пан Консерватор уже машинову пістолю розконсервував. Я спочатку і не впізнав - невже щось скоро почнеться?