ну вже добре. то як приїдете на засідання клюбу то беріть гвинтівку. ми вас будемо вчити як з неї куцопала робити треба.
Для тех хто шаріт D) от тех хто не шаріт ну уви ну я не дам свою Мосю і щоб з неї робили ваш "Куцопала"
КУЦОПАЛ. З першою частиною назви зрозуміло, а друга від "палити"? Як "самопал"? Для інформації: у нас простіше - "Притинок".
ви що Дзідьзо ніколи не чули? пісня бузьку. пошукайте на ютубі. а що до куцопала то ми вас питати не будемо. зробимо і всьо. будете гайдамаків реконструювати. а шо такоє?(с) я до речі і не припиняв. мені віра та пам'ять дідівська не дозволяє припинити.
Оце тільки нам війни бракувало. Тут город не ораний, картопля не саджена Та й взагалі... Краще возика та кошика (ну ти зрозумів)
то ви зі своїми прийдете? то дуже добре. бо не вистачає мені декілько кулеметів. та і в запас теж треба. можете і на засідання клюбу з кулеметами прийти. будемо дуже раді. то повинні пам'ятати вступ до пісні бузьку. а що до зірки то таке запитання ви руки мили сьогодні?
а хай хтось зателефонує та скаже що в тебе на городі скарби мазепи зариті чи вагон зброї. до тебе приїдуть та взорють города метри на два у глибину. залишиться тільки картоплю повкидати та загорнути і всьо.