Негайно вступити в реконструктори УПА , бо ми будем на теренах УПА а там навіть смереки не люблять красних і всі птічки какають їм на голову
А це пльохо, бо в наших лісах вам на голову будуть какати не тілько птічки, а вся звірина і навіть медведіСрочно виходіть з тої гамняної партії
ми так не домовлялися. крім свиней свійських та диких ніяких великих звірів нам не треба. ну може іще оленів можна. м'ясо, шкіра, роги,шкварок нажаримо(с) а ведмеді нам не треба. будуть поряд ходити та ревіти іще і меду їм давай. а мед ліпше на медовуху пустити та туристам продати.
Не бійтеся медведі в горах до ласощів не звикли, так що меду вимагати не будуть, їм би мясця, та ще й протухлого...
Пане Консерватор, ви як справжній великий вождь і учитель прослідкуйте за server997, якщо він на протязі цього вечора ще раз визнає себе комунякою, то відправте його в САЛОбан на тиждень.
якщо ви Українець то поважайте себе та своїх дідів. не називайте себе хахлом. це вже без всякого гумору. а крім хельма в вас що є? кулемет чи той автамат є?
А я що казав що я КОМУНЯКА?? у мене партійний значок на полочці лежить і я його не надіваю! \ Чесно скажу - я його дуже рітка надіваю
може ліпше реквізіцію провести? віднімемо хельма, однострій, казанок та меншти ну і схп звісно. а як виправиться то може віддамо назад.
та визначитесь вже хто ви по партійній лінії. і нам легше і вам вдобніше буде. а взагалі то це не дуже суттєво на даний відрізок часу.
Та я поважаю, і поважав! Ну от так сказать ми Реконструктори і все а то все то просто така роль! Якщо хтось німець то ,що він - ФАШИСТ? Ні він людина яка реконструює Нівецькі Війська А так то є зброя, пока не сильно крута ну є то Винтовка Мосина.
Все, він розколовсяПане Косерватор, збираєм клюб і їдемо реквізіровать у реконструктора САЛО , так скать отлучім от священного САЛА
гвинтівка теж добре. з гвинтівок добрі куцопали виходять. ну то так і кажуть що за партійною лінією ви анархіст.