Та куди мені. Я ж лише сіржант, хоч і старший. А пан Консерватор аж генерал! Чи майор... чи генерал-майор.
я народную солянку ніяк не можу пройти. застряг у тій шахті і всьо. ніяк пройти її неможу. дрім рідер до кінця теж не пройшов бо тре було систему перевстановлювати і сейви злетіли а потім вже часу грати не було. в мене на таке тілько взимку час буває. щоб отак сісти та грати і ні на що не звертати увагу.
ні не я. до речі що до цьієї світлини. якось у вечорі, майже в ночі проводжали знайому додому. це влітку було. то зустріли у самісінькому центрі дуже кумедного дядька. під два метри зросту, кіл 130 ваги, не якесь тендітне хлопя а такий собі кремезний бугай. так от в нього в ручі був ліхтар-палиця, ще один ліхтар був на паску причеплений, на тому ж паску висів ніж складний у чохлі, мультік, газовий бальончик та ще щось. і в мене виникло запитання якщо йому так страшно ходити вночі по освітленому місту то нащо тоді взагалі ходити. сидів би вдома під ковдрою та здригався б від кожного шарудіння за вікном.
увесь вечір сплюндрували. ні щоб дівочи цицьки виставити так ви гидоту якусь знайшли. це в тему настальгіруюсчіх совкофаперів треба.
мля, так то ж вам везе на на брутальних чоловіків у нічному місті з усіляким анальним реквізитом на паску!