Нема в мене бундесячого, подаруйте мені, гаВи як справжній великий вождь і учитель, просто зобов"язані це зробити
це слоняче чи з отого сомика? чи то від кумової свині. якую за задні ратички прив'язали та мисок кожного дня на пів метри далі отодвигали
Ось секрет - будуєм хлів довжиною 76 м, купуємо порося і на початку хліва бетонуємо задні ноги поросяти. Кожного дня відсовуєм корито від поросяти на декілька сантиметрів. В фіналі маєм САЛО відповідної довжини.
коли у червні будете збиратись в стаї ( я так розумію колибі) можна до Вас приєднатись? на сало не претендую, можу принести з собою!
підозріло це якось. як це на сало і не претендувати? і закрадається підозра а не вегетаріанець ви часом. а що до приєднання то гадаю господар не буде проти.
Cлідкуйте за темою, будете в курсі. А пан Консерватор провірить вас на благонадьожность і ваші знання про священне САЛО. Тоді ласкаво просимо у наш клюб
Привіт хлопаки, от тількі з реконструкції приїхав. Скажу що постріляли ми Бандер. Я бачу тут пан Опшику накопав клади!!!
а що прошу пана закусювати збереєтесь? чи то ви думаєте що то клюб п'яничок та ми попхаємось за 500 кілометрів горілку сьорбати? ні! ми збераємось культурно провести час, як митці.
пане Консерватор: а який же турист не їсть в горах сало? - правильно "кримський", а я не кримський і не вегетаріанець і готовий пройти перевірку на благонадьожність!
І вам нє хворать. Попереджую останній раз, ще раз будете стрілять в бандерівців (тобто нас), відлучимо від священного САЛА, накладем анафему, виключимо з нашого клюбу і депортуєм в Рассєю!!!Руки прочь от Бандер Накопав але нікому не дам, бо я жмот-колєкціонер
це дуже добре що ви не вегетаріанець. а перевірку вже на місці проведемо. як то кажуть колегіально. а от за це вже і розкуркулювати треба. одібрати все сало та перебити усі пляшки які тільки є
ЕЕй та не потрібно мене виключати! Я вибачаюсь що помилився, а стріляли ми в ніх бо вони в нас а так то все була лише гра! ТАкшо не переживайте не один Бандеровиць не пожкодився
Дивіться мені, бо провірим і в случає чєго поставим на САЛОвий лічильник. Процент САЛОвий визначає Консерватор, так що будьте з ним ввічливі, бо він великий вождь і учитель Вітаємо у нашому клюбі! Але спочатку зробіть САЛОвнесок, розмір САЛОвнеска визначає пан Косерватор.