та де ті всі?ви та я і все. пан Опришок десь святкує інші теж мабуть або іще святкують або вже по під плотом сплять
то пусте. коли людина прокинулась тоді і ранок. чи то ви не чули про внутрішній годинник який є у кожної людини. і годинник той праює незалежно від світового часу. інколи доба минає як година а інколи година тягнеться так наче цілий тиждень. все залежить від внутрішнього стану людини та середовища яке її оточує
Христос воскрес! Прувєт всім члєнам нашого клану!!! Я лише зліз з гір де був 2 дні на копі, відвів душу по саме нє хочу. Дике місце, людьов нєма, тільки свині дикі шастаютьА ще мені нєсказанно повезло, ми з Пум-пурумом підняли помойку на 57 бутилок ПСВ. Отакий подарочок від дєда Хабаріуса на ВеликденьБрав з собою свою кохану і вона допомагала мені мити пляшки. А собствєнно, дивіться самі
Воістину воскресши. то камрад трохи помилився що бо слоїки, але все єдно влучив бо трапились пляшки. ох і пияки були тії австріяки. скільки пляшок після себе залишили. добре що виховані люди та не побили їх бо було-б бите скло а це погано, руки чи ноги можна поранити. а так і природа не сплюндрована і якийсь хабар є, і всі задоволені.
Поміж пляшок від рейнського вина виявились дві з надписами, раніше таких не зустрічав. Зараз зфотаю і виставлю
а от мені цікаво чого це поціновувач наш вдягнений не по уставу. що ото за джинси, білі кросівки та светр? що то за пікнік на узбіччі? всьо повинно бути за уставом чорних архіолухів. обтягуючого не носить, білого не надягати(с)
Ви, пане Опришок, в черговий раз повною мірою підтвердили свою репутацію злої та черствої людини . Ми тут без копу сидимо, а Ви такі світлини викладаєте...
то може пляшок подарувати? мене у льосі совєтські ще є. якщо треба то можу подарувати. та і з під совєтської пєпсі і з під молока повинні бути. то що йти шукати. га?
В джинсах Пум-пурум(питання до нього), с свитерт одів я бо вечер був холодний(в горах ще доста снігу і вітер вечором холодний), пікнік на узбіччі устроїли наші дєвочки, а ми їли кошерно в стаї До речі, це та стая де наш клан має зібратись в червні.