а чого ти з схп бігаєш замість того щоб вирізати з гофрокартону , розмалювати та бахкати ротом. набагато дешевше і теж ніяких проблем
Є деякі металеві деталі, на кшталт перевідника вогню, мушки, шомпола, рукоятки затворної рами, спускового гачка, запобіжної скоби і механізму запирання магазина. Спойлер: ...
Було напевне кілька різних варіантів. У нас колядували не про 46 рік, а про 47 (у 46 у нас ще НКВД не мало сили, щоб організувати вивози населення - вперше це було 20 січня 1947 року). У нашому варіанті було і таке: - Та й не одна мати за синами плаче Мала три їх як соколи й одного не бачить Мала три їх як соколи й одного не бачить Один застрілений, другий - у в'язниці Третій мусить святкувати в лісі під ялицев Третій мусить святкувати в лісі під ялицев.
Маєте, шановний Борсуче, рацію. Не пам"ятаю вже де, але читав, що звроток було сто. Одну з версій цієї колядки слухав у виконані "Гайдамаків" так отам було (не пам"ятаю вже докладно), що батько на Сибіру, один брат далеко в Берліні..., а третій пішов у бандери, зрештою
Не можу з Вами погодитися - ворог сьогодні то та людина, що проти України виступає, але правда Ваша у тому, що сьгодні багато курев маскується під патріотів, але про політику мовчимо.
У нас по селах або "Слава Ісусу Христу", "або єк дужі?" - а в селах, що межують з Буковиною то вже більше "добрий день".
Кацапи почали втирати, шо то співала курська духовна семінарія!!! У кацапів колядок не має, то вони мусили співати українською мовою! Але хто повірить, шо кацап може без акценту не те шо співати, а просто розмовляти на українській мові? Одним словом- вата, як завжди бреше! Це тепер у них зветься- патріАтічнастьЮ!
Співаю в церковному хорі і чую трьохголосся, ведуть основу співу не рядові співці. Молодці наші люди, гарно спланували теракт
я оце другий рік запитати хоча та все забуваю. та ось згадав та запитую. а чого дядьки по різному братик тримають? тобто одні лезом у перед а інші обухом. чи то несутєво як тримати, як узяв так і тримаєш
п.Опришок , не в обиду, Ви хоть з гір в полонину спускаєтесь ? Просто всі Ваші фото , це фото гір... П.С. Прошу не сприймати як провокацію, чи надругу над п.Опришком. В мене просто склалося таке враження , що Ви в горах проводите 99% свого життя.