у старших класах раніше приветвовалась робота школяра-влітку.і влаштується було дуже просто.так ось.влаштувався на завод"електриком".робота полягала ...принеси-подай,іди на ..не заважай . до серйозної роботи мене звичайно не допускали.так от за місяць моєї роботи мені видали 125 Цаветских карбованців.як щас пам'ятаю п'ять фіолетових папірців ,а ось на що витратив не пам'ятаю.
ну нарешті вивчив! молодест! тепер інше питання. а чи не ти той юначе якого зафільмував старий похабич у відеозвернені до мене. гаяваспитаю
Клас!125!!!!!У мене у дворі маже всі підробляли-базар через дорогу пару фур зкавунами розвантажили-і живі гроші і кавуни! Запоріжжя-вул.Парфёнова 126 А
Ні, мене там не було. Я ось, на цій світлині праворуч з рюкзака щось дістаю. А на тому відіо не я був.
таке! ти повинен безкоштовно вислати. ще і пересил оплатити. а в тебе якось по жидівські виходе. дарагіє дєті падхадітє пакупайте сібє падарачкі. ваш дєдмароз©
Новий Рік однако. Гріх Консерватору наложкою не послати. Радій шо 3 киппіча не послав по 120$ . А так будеш при кулеметах, нарешті. А то були прицеденти ))). Деякі навіть лютували після того..
Не за знаю на випадок посилки , але Консерватор десь пропав. Я на його ніякі бумаги не посилав ні в які інстанції, мабуть СБУ відслітковує ситуацію з посилками. А зараз п.КОнсерватор пояснення дає, чому йому фальшіві кулемети наділслали.
Пане К. що почалась охота на того малого? А як же той пісюн що вкрав у вас від поштового ящика запчасть, спочатку його треба упіймати, чи у вас розслідування ідуть паралельно? Між іншим вже прийшов з церкви, похрестили, тепер збираюся на п'янку, не скучайте тут