Правий сектор здійснив “теракт” в торговому центрі Москви на Різдво (відео) “Це відео було знято в Москві в торговому центрі. “Стоїмо на другому поверсі біля ескалатора розглядаємо всякі шняги на лотку. І тут піднімається хлопець на ескалаторі і як заспіває “Ой радуйся земле! Син Божий народився! . На українському. А за ним слідом другий, тут з кафе ще вийшли, потім ще з усіх боків хлопці підтяглися. І так класно співали”, – пише Вконтакті один із користувачів мережі. Та якщо відвідувачі ТРЦ відреагували на пісню спокійно, то в росЗМІ обізвали хлопців, які співали, терористами і провосєками, які готували теракт. Яким був той “теракт”, дивіться самі!
Може я малий і не в тему,але пам.ятаю при СРСР їздив до колгоспу на практику.До 14.00 працюєш на полі(я бичуів пас),потім вільний час.Я за місяць заробив перші гроші -54 крб.
Ні!Їх там так називали (бичків називають у місті,а взагалі без належності до статі-корови)До тьолочок я ходжу у парк!!!
А у меня первая работа -сбор огурцов.И как поощрение,в конце дня,доставка в район на базу.Заработал 40 рублей за две недели. ДЕНЖИЩААА!!!
Мабуть таки проклята моя батьківщина що дає таких покидьків . То лейба бронштей , то отой козел мотоціклетний - шкода що його люберецькі не зарізали в 80 роках минулого сторіччя .
в нього всьо по переду, верніш з переду і ніж у пяній бійці, і вантажівка на шляху посеред ночі і ще щось погане. треба трохи почекати
Чому нажаль, те яким методом вони створювалися не важко було здогадатися що ці всі колгоспи разом з тими комуняками розлетяться на шматки. Тим паче колгосп не поже бути прибутковим видом господарювання.
А мені подобається як мене на навчанні в Києві,Запоріжжі називали колгоспник!!!!З великої букви Ка!!!
Царська расєя займала перше місце в світі по експорту зерна, СССР в 70 тих роках займав одне з перших місць по імпорту зерна, ось вам і колгоспи.
-Географія, - сказав я, утираючи сльози. А радіола розривалась:"А люблю тєбя жизнь, і надєюсь, што ето взаімно".