розумію,неприємно..особливо в такий день.знайдете винуватця,добавте йому пару отворів непередбачених заводом-виробником. ох пустун.
вибачте не привітався відразу.обурила крадіжка золотий дверкі..виправляюся. Доброго ранку ,на вулиці -21.вітру і снігу немає,але яйки кубиком стають. бажаю гарного настрою на всю добу.
Анекдот вспомнил: Змей Горыныч подлетает к Добрыне Никитичу и кричит: -Я чудо-юдо! Добрыня гепнул его дубиной по башке и Змей отрубился... Очухивается Змей и видит что по дороге едут два немца на мотоцикле, подлетает к ним и кричит: -Я чудо-юдо! Мотоциклист толкает пулемётчика локтём и кричит: Ганс, Юда - фоя!
Доброго утра! на дворі -21,вітра ніц,сніга теж. зварю кави і я з Вами,поки не відіжмут ноут, бо мій злий що вчора попхалися на коп,а тут як тут менти,спийняли за мисливців і вічливо(вкрай рідко таке бува)вказали що неможна тут полювати млять і поразводилось отіх царьків місцевих які використовують ментів.
Вітаю ! На вулиці -18 , це просто капець тут вже ніякі андатрові шапки та байкові сподні не допоможут . Зара йду на базар по сало мнясо , прийду відпишуся про відчуття .
Доброе и холодное утро! В 7.00 было -26,но почти тихо. Позвонил друзьям (15 км и 10 км ) у них картина та же.
Славімо Його. Тепер вірю, що буде потепління. Якщо в мене тепліше то з Закарпаття вже надходить тепліше повітря. У Опришка певне ще тепліше.
ото читав що писали про привітання. раніше їздив до бабусі на Тернопільщину, там коли люди при роботі, то першим вітався, той хто надходить і каже: «Дай Боже щастя!», йому відповідають: «Дякую, дай Боже й вам!», а скорочено казали "Дай Боже!". в нас "Дай Боже!" кажуть за столом коли п"ють до когось. отакоє от©
В нас теж за столом кажуть "Дай Боже!".А хто знає-вітання "Бог у поміч!" українське,чи позичине?Завжди було цікаво.
У нас тоже в основном" здрасте,молодеж"привет",но "Добрый день и утро,вечер"тоже применяется.А вот к работающим очень и очень часто употребляют "Бог на помич или Боже поможы".Последнее никогда и не попадало из обихода.
А що ви там можете почути від п"яних кацапських шахтарів ? Он трохи подалі від ваших копанок Боже поможи кажуть повсемісно . Був на базарі ціни на сало-мнясо лишилися на місці і це радує , погода припаскудна холодно , добре хоч вітру ніц . Базарників майже немає на робочих місцях , де це таке видано щоб у м"ясному було десь до 15 продавців ( сала так і не вибрав ) .
Отвечу на вопрос так и максимально точно : УКРАИНА.Гораздо восточные комрада Pluton ( если он с Александрии)...А за хатой(у нас спокойно) БЕСпокойные районы УКРАИНЫ.Вот вам и межа.