Бобры в 70кг весом, всю ночь атаковали))))))))))))))))) А на утро, он объявил им войну в лучших традициях)))))))))))
ти просто нічого нерозумієш бо не митець. от якби ти був митцем то не забороня в би мені матюкати та тикати писком у гімна кацапів
А ну навчіт будь ласка як тим живим журналом користуватися . Як ото шукати блогерів по всіляким інтересним для мене жанрам ? Бо щось я не дотумкаю як ним користуватися .
Ого! То і я Вам заколядую! Правда, сумна моя колядка... Ой сумний той святий вечір та й у цьому році. Бо на Східній Україні, плач на кожнім кроці. Посідали до вечері мати з діточками. Замість мали вечеряти – залились сльозами. Плаче бідна мати, а діти питають: "Мамо, мамо, де наш тато, чом не вечеряють?" А наш татко, діти, на Східній Вкраїні, Захищає мир і спокій в нашій Україні. Пригадує Святий вечір, всю свою родину – Батька, матір, жінку, діток, неньку Україну.
п.КОнсерватор, шоб не забував, адекватних людей, тобі привіт весняний : І ми не маскуємося. А говориимо відкрито на камеру, шо про тебе думаєм.
Ооооо!Памятаю це відео,гарно зняте і привіти влучні.Особливо сподобалось це:"З Консерватором особисто не знайомий,та люди дарма не говорять"
фуфло. то не справжні бандерівці. бо справжні б не залишили мНєсо псуватись а напекли б шашликів з кацапів
взагалі на відеокамерах тре так само писати попередження як і на сірниках що дітям то не забавка. бо ось один злапав тую камеру і почав різну похабєнь знімати та на чесних людей, тобто на мене, наклепи зводити. а все тому що він ГАД! і не хоче подарувати мені кулемета. три
Мо він і хотів но у вас мосьцьпане і запити!!!Одразу три кулємйоти?!!!!!Як у нас колись казали:"Цо за бардзо то нє здрово"
вашамосць вже колись казав нащо мені саме три. в мене всьо прораховано. ані більш нетреба, бо я не скнара, ані менш. три то якраз саме воно.
Та я розумію,що три то Боже число,но просто перед тим треба людям пояснювати що до чого,а не одразу отако з ходу кричати -давай три і не іпйот .Так то ви і побратимів розлякаєте всіх
Ні, схоже, я те не читав. Бобри на 70 кг., він думаю, прибрехав, але ці тварини дійсно бувають дуже великі. Ось, пишуть, що бувають на 54 кг.: http://piterhunt.ru/library/books/okhotnichi_zveri_i_ikh_promysel/rechnoi_bobr.htm А це досить велика тварина. Відкрий ЖЖ та напиши. Хто заважає? Там можна писати все, що завгодно, будь-ласка. А нам просто посилання вкажи, та і все. Ми почитаємо, і напишемо свої враження. Все просто. Так що чекаю опусу.
Я почитую, але користуватися толком не вмію. Як на мене, досить цікаві ЖЖ це Горе луковое, Толик с прибором, А поговорить. Їх можна легко відшукати, просто пишете в гуглі ці назви, і відразу видасть посилання.
Ну не на столько, что б их 150 мм с трудом брали))))))))))) Да и машину ж по грызли сильно))))))))))))) (Черный Швед: Беспредел на дальнем кардоне)
Вітам брацця з Різдвом Христовим! шо вам скажу-дійсно ше не вмерла Україна!<читаю,аж сльозу пустив.давно не чув жиб хліб називали найкращим подарунком>.дійсно-нема переводу козацькому роду!
Ось тут доставило: Згадав, що я таки читав цей допис, але особливої уваги не звернув, адже писалося явно під сильним впливом винних парів.
як добре що ми продаємо дачу. ви запитаєте до чого тут дача. так я вам скажу так. найкоротший шлях на дачу пролягає берегом річки. і знов запитання а до чого тут річка. і я знов відповім вам. річка хоч і маленька та мілка і протікає через місто і навколо неї з обох берегів стоять хати дуже небезпечна. і стала вона дуже небезпечна лише роки два тому. а до цього вона була звичайна маленька річечка яких багато у степовій частині України. береги заросші частково верболозом а частково очеретом, з місцями де випасають корів та встраюють пікніки. де вилазять гранітни брила бо річка дуже стара за походженням і якби не москалі які набудували гребель та грес на великих річках що привело до замулення та загибелі маліх річок річка б не відрізнялася б від інших нечим. але вона відрізняється. відрезняється тим що майже у центрі міста через який протікає річка завелись оті жахливі тварини. бобри. вони поки що гризуть дерева по берегам але ніхто незна що через мить прийде їм у голову і чи не нападуть вони на перехожого який йде берегом на дачу чи до села поруч. от тому і добре що ми продаємо дачу. а праторга треба рятувати бо він жиє поруч з річкою