Та вітер сильний був- от ту кришку і зірвав. Наробите людям шкоди (ше не дай Бог в когось такого ж кольору буде) а на весну, коли сніг розтопиться- знайдете свою!
Виявляється, найбільш жваву тему "Курилки" зупинити можливо. Всі дружно подалися читати дописи Чіполліно.
90% його дописів - прекрасні твори, які можна із задоволенням читати, та застосовувати на практиці (не про биття баб, а про поводження з ватніками ).
Тю вже прочитали . Ніхто не пише от і мовчок в темі . про це треба читати у класика , а не бозна в кого і де . Ось навчайтеся : "Бруно Адольфович (раптово). Тьолок нада пиить. (Бруно Адольфович сильно пиить кулаком по столу, так шо підскакують стакани). Но сначала зав’язать в мішок, мішок завєсіть на балку, а пиить нада ломом. "
Хоч Скажений Колгоспник здається втомився і пішов спати, хочу йому віртуально заколядувати Таку коляду в нас колядують кожному хлопцеві. Зараз вже не так строго дотримуються традицій, але колись її обов'язково колядували кожному хлопцеві - як новонародженому так і старшому. Парубоцька ватага ставала в колонавколо колиски з немовлям, старших дітей садовили на стільчик і піднімали вверх, ну а дорослого хлопця товариші руками весь час під час коляди підкидали до стелі. Причому коляда виконувалась кожному хлопцеві, який був у хаті зокрема ( а колись дітей бувало багатенько, не те що тепер): Гей гордий-пишний, гречний паничу Гой даже Граєш ти конем перед королем Гой даже Такого коня нема в короля Гой даже Шовкова грива коня покрила Гой даже Шовковий фостик слід замітає Гой даже Срібні копита камінь лупають Гой даже Я в тім камени стоять столове Гой даже Стоять столове – сидять жовняри Гой даже Лиш крикнув же він – Ходімо браття Гой даже Ходімо браття за першу гору Гой даже За першу гору – я в гор на війну Гой даже Пустімо кульок як з неба звіздок Гой даже Міщани зляклись з ніг повпадали Гой даже Віносять єму полумис грошей Гой даже Він тото бере та й не дякує Гой даже Лиш крикнув же він – Ходімо браття Гой даже Ходімо браття за другу гору Гой даже За першу гору – я в гор на війну Гой даже Пустімо кульок як з неба звіздок Гой даже Міщани зляклись з ніг повпадали Гой даже Віносять єму коня з-під злота Гой даже Він тото бере та й не дякує Гой даже Лиш крикнув же він – Ходімо браття Гой даже Ходімо браття за першу гору Гой даже За першу гору – я в гор на війну Гой даже Пустімо кульок як з неба звіздок Гой даже Міщани зляклись з ніг повпадали Гой даже Віводять єму пишну молоду Гой даже Пишну молоду так як ягоду Гой даже Він тото бере красно дякує Гой даже Шьипочку здоймив знизька ся вклонив Гой даже Гой дай ти боже в городі зіллє Гой даже В городі зіллє а домі весіллє Гой даже В городі зіллє чим зеленою Гой даже В домі весіллє чим веселою Гой даже Ой рік до року, тай вік до віку. Гой даже.
я ту твою чіпаоліну з салом вподабаю. що саме і робив. а читати якусь фігню не читав. я і сам можу понаписувати всяку фігню.
Із задоволенням почитаємо. Якщо буде цікаво, то перейдеш на вищий рівень дописів. Так що починай писати, і викладай тут.
Раджу сюди зазирнути http://reibert.info/threads/skripka.568017/ . Здається мені,ще одна "нетленочка"....
Це як модератори забажають . Якщо в курилку перенесуть то буде тема для сміху , а можуть просто видалити і всього ділов , ще й штрафних надають відписувачам за флуд .
ну по перше ти ж сам почнеш волати першим. я дуже добре памятаю як ти мене банив за мої слововислови. а без них неможна. бо інколи треба оцим слововисловом підкреслити напругу чи важливість моменту. це перше. а подруге. не все так просто. щоб написати щось дійсно цікаве не тілько тобі але і іншим то треба мати натхнення. як зірку зійдуться у потрібній конфігурації та буде потрібний настрій то мо щось і напишу. я все ж таки митець а не якийсь то там незрозуміло хто. отакоєот. а ви кажете
То лайся по народному там холера б його забрала , чорти вхопили і т.д. І ніякого порушення правил - бо це не матюччя . Як ото на картинці .
Я ще не сплю. Дозвольте і вам заколядувати. Такі колядки у нас співають. Коляд, коляд, колядниця. Добра з медом паляниця. А без меду не така, Дайте, дядьку, п'ятака. Як не дасте п'ятака, Візьму бика за рога. Не давайте копійки, Бо порвуться кишеньки, Будьте, люди, гонорові! Дайте гроші паперові.
З приводу висловів - пан Касіо написав уже. А читати відверте матюччя мені просто не подобається, вже звиняй. А з приводу митця, то це класика: "Магарич, митець" (с) І далі, по тексту. А що це за тема з бобрами? Бо я щось не пригадую.