дякую за розповідь. такого не чув. так ось чого ви про двоногих свиней казали. ну то якщо ми більш Українці аніж жиди то нам можна їсти і тих, справжніх і тих що перетворились.
Як для кого - у нас є ще такі "старовіри" які добровільно продовжують собі піст на один день (тобто не їдять скоромне на Великдень, як до речі і на Різдво). А все "про худобу".
Це тому,що настали такі часи,коли люди забули про душу,чтять і тішать свою утробу. Для багатьох сьогодні свято шашлику та горілки а не Святе Воскресіння Господнє.
а чим тобі шашлик не подобається? головне знати таємницю маринування і всьо. виходе смачним та м'яким.
а всьо просто. оцет перший ворог шашлику. м'ясо можна трохи підпалити на вуглях коли відволічешся на чергову чарчину але трохи припалений шматочок так не псує як оцет. оцет робе м'ясо жорстким. можна використовувати природні кислоти як то помідори в усіх виглядах, лимон або лимону кислоту але не оцет. можна маринувати у сироватці чи кисляку, для тєх кто нє шаріт(с) це кефір, майонезі у воді. рецептів безліч.