КОХАННЯ І САЛО. (любовно - пародийно) Поцілунок ніжний –ніжний… Бач, любов уже відчув! Все тобі здається лишнім... А про сало ти забув ? Що любов, що поцілунки - Все то марнії слова! Головне - повага шлунку! Сала краще не бува! Ось, скажімо, є дівчисько, Обіцяла і дає: Сраку вже відкрила, цицьки… А без сала не встає! Добре, що дівчина знає, Мати вчила ще сама - Сало всім допомагає, Навіть мертвого здійма! Ось такеє те кохання! Тобто, інше все дарма - Поцілунки, залицяння… А без сала справ нема!
справа в тому,що в цьому світі...все так взаємопов'язано,що іноді не знаєш чого очікувати. хоча думаю,на святе ніхто не зазіхав.
То що ходили сьогодні колядувати (збирати відсотки) такий унікальний день буває лише раз в рік, всі такі добрі пригощають дають гроші, САЛО.
В наших краях вірять, що народження Христа це не доконаний факт, а вічний процес нового народження світу. Тому і вітаються не "Христос народився", а "Христос рождається".
От бачите,панство,наче,здається,і не багато нашої Неньки,але в нас,на Черкащині так не вітаються...Вік живи,вік навчайся....
в нас зара -15 тихо та зоряно. але є і одна прикрість. виходячи сьогодні з двору виявилось що якась паскуда вкрала з хвіртки дверку від поштового ящику. вона така красива була золотого кольору але то було залізо а не латунь. жінка ледь заспокоїла щоб я не лаявся у таке Свято. тепер походжу по навколишним вуличкам та провулкам та подивлюсь в кого воно на хвіртці прикручено. та щось нароблю їм веселенького.
То п'янички чи наркоМани поцупили думаючи що то кольоровий метал і на прийомку понесли , а там іх нагло обламали .
Років 15 тому були ми з жінкою в нашого колишнього одногрупника в місті Староконстянтинів Хмельницької обл. Він там головним архітектором вже був. Файний український хлопець. І ото ми вирішили поїхати до його баби на село на рибалку. Ставок там суперовський! По дорозі мене жінка штурха та питається, як в тому селі вітаються "Слава Ісусу Христу!" чи "Слава Богу!"? Хмельниччина ж бо межує з моєю Тернопільщиною- то й вітання ніби мають бути подібні. Я ж кажу, шо не знаю. Приїдемо, та й подивимось як вітається наш товариш... І шо ви ото думаєте? Знаєте, як він привітався? "Здрасьтє бабушка!" Отакоє, а Ви кажете...
Та хто додумається в себе її чіпляти? Це або з метою наживи, або позбиткуватися, але те що за таке треба покарати це ФАКт.