Щодо діалектів. Є у мене кілька шкільних свідоцтв з 1940-41 років. Там є така особливість, що з української мови ставилися три оцінки: усно, письмово і загальна. Так от звернув увагу, що навіть у тих свідоцтвах де "письмово" оцінено, як "дуже добре", оцінка за "усно" - "погано", або навіть "дуже погано".
В той же час оцінки з німецької мови в 1942-1944 роках навпаки: "усно" - дуже добре, "письмово" - добре. Тобто людині легше вчити абсолютно чужу мову, ніж виправляти діалект.
Видно, до тещі. Він там останнім часом пригрівся. А що? Йти недалеко, годують забезплатно, готувати не потрібно, посуд потім мити не потрібно.
Виходив в магазин , глянув на термометр було -10 , але був такий єхидний вітерець що й подих забивав . Зараз в мене теж -14 , а в ночі буде мать -18 , -20 .
Виходить температура приблизно одинакова на досить великому просторі. У мене хоч спокійно - вітру немає зовсім.
Вийшов цево на вулицю, вітру ніц і мороз не відчувається, глянув на термометр - 14 , правда я після столу, може і того мороз не чути
З Нейтралом7 треба шось робить. Хто там біля окружної недалеко живе, може йому снігурочку купить і передать по Новый почті ?
Головне із зігріваючим не переборщити. Згадав, що кілька років назад у нас замерз один колядник, що перебрав зігріваючого. Зараз переглянув свої записи і виявив, що то було саме в ніч з 7 на 8 січня 2007 року.