Доброго часу Шановні. Почалися сильні літні зливи. А це значить що через пару днів треба іти до лісу за ось такими красенями - З повагою.
Біда , фсьо пропало . Пастор втік , буратоси розбіглися . Нема парядку , Содом і Гаморія . Нема кому за ластівку зпитать , засідання прогулюють ... Дє ті будні ділися га ? Бувало , пригадую ,прогуляєш засідання , панство цікавиться - шо сі сталося , догану ... Зара половина прихожан воює , а решті пох , один зпитав як справи . Ото в сигналі і є всі будні )) отакаумихисрака.
отож я давно казав шо отая секта буранінів то халамидники та анархісти і добра від них не чекай. але хтож мені повірив тоді. але я як завши виявився правим. а що до сігналі то хоч там є як та з ким. отакоєот. а ви кажете
Бажаю міцного шановне паньство Підкажіть, хто вкурсі, де пан @Бек дівся? На дзвінки не відповідає, переписку не читає. З ним все добре?
Зробив з пралки копалку, вирив тунель під польським кордоном і, як наркобарон Хоакін Гусман Лоера втік від нас на мотоциклі з повними корзинами злотих)