Отношение к работникам - В Евросоюзе брать на работу - не обязтельно любить . У нас брать на работу - обязательно любить ? . Как говориться - Он пидарас в хорошем смысле или денег должен ?
Якщо хлопець відпустив довге волося, змінив ім"я, побрив груди та ноги, намазався щікотуркою, одягає плаття через яке причандали випирають..., на мою думку там в голові не зовсім порядок, навіщо такого брати і в подальшому за нього нести відповідальність як за підлеглого.
Аж слеза выступила . Идеальный работодатель . Интересно какие случаи ответственности вы имели ввиду ?
Решили Брежнев и Рейган секретаршами поменяться. Ну вот спустя какое-то время пишет бывшая рейгановская секретарша своему бывшему шефу: — Дорогой Роналд Рейган, у меня все хорошо, работаю я нормально, вот только мой нынешний шеф заставляет меня каждый день удлиннять юбку на 1 см. Скоро совсем не будет видно моих прекрасных ножек.... Пишет бывшая брежневская секретарша письмо своему бывшему шефу: — Дорогой Леонид Ильич, я работаю замечательно, все нравится, кроме одной детали: мой теперяшний шеф заставляет меня каждый день укорачивать юбку на 1 см. Скоро будут видны яйца и кобура.....
На живца ловить , орков в западню заманивать , пидар на пидара всегда клюнет . . Хотя согласен про на работу , некоторых надо было при устройстве лопатой убивать , лопату потом сжечь ....
Ляшко молодець, гасло правильне ..Скотинаку на гілдяку. йому б волю перевішаби половину депутаів разов ....
Ляшка в педезеденты ! У нас уже всякие были . Но с этим точно примут в Евросоюз .... только вилы пусть перевернет .
Заходить кіт в кафе, замовляє каву і тортик. Офіціантка стоїть з відкритим ротом... Кіт: - Що? — Ех... А ти кіт..?! - Так. - Ви говорите..?! - Які новини ..! Ви всі принесли моє замовлення чи ні? - Ой, вибачте, будь ласка, звичайно, я привезу. Я просто ніколи такого раніше не бачила... - А я тут ніколи раніше не був. Шукаю роботу, пішов на співбесіду, вирішив випити кави. Офіціантка повертається з замовленням, бачить кіт, що щось дряпає на клавіатурі — Ваша кава. Ех... Я тут подумала... Ви шукаєте роботу, чи не так? Просто мій дядько керівник цирку, і він би радий найняти тебе на велику зарплату! — Цирк? - каже кіт. - Де арена, купол, оркестр? — Так! — Клоуни, акробати, слони? — Так! - Солодка вата, попкорн, льодяники на паличці? - Так, так, так! - Це звучить спокусливо! А нахуй йому програміст..?
Але це не головне - головне мати ЗНАННЯ та ДОСВІД який приходить з часом. Тоді - ти зможеш брати ціківі речі за пару коп. Це не жарт - З повагою.
То на продаж. Це "мелочуха" - по нашому шмурдяк, я був дуже здивований колись, зараз звик - що комусь в 2025 році потрібен "вінтажний" калькулятор або пікімон з пластика З повагою.
Напишу в цій темі останній пост про секонд - ДАЮ СЛОВО, бо відчуваю що багатьох своїм шмурдяком я вже достав Хотілося чогось собі туристичного (для прогулянок лісом), все давно вже є, але хотілось все одно чогось ще... Перед Великоднем були потужні завози та знижка 15%. Я купив за один раз - Та вже все давно відбив і в + вийшов продавши всьго одні кросівки з того завозу... Тому і такі черги кожного разу - Життя як воно є... З повагою.
Налякали Я дуже скоро самозабанюсь мінімум на рік. Як у мене народиться синок я забуду що є така річ як форуми і взагалі віртуальне життя. Але коли повернусь Вас всіх Шановні дістану своїм флудом з новою силою З повагою.