Дивлюсь тут весела компанія зібралась!Я зрозумів так,потрібно на все плюнути,рюкзак на плечі,рулон сала,пляшку літра на три,і до вас,інакше діла не буде!
тому я попередив спочатку. щоб інші, не будемо тицяти пальцями хто саме, почнуть тягнуть цицьки сьогодні. отакоєот
Ти ж знаєш мої вподобання: Піти в мавзолей , на самій центральній вулиці г.Москвабад, потім в Ленінську бібліотеку почитать книжки , які писав сам В.І. , ну і далі по списку .... Зря ви оце виставили. Бо ви автоматом, а може пістолетом попали на Косерваторські відсотки.
якби ти сюди частіш зазирав то знав би що тут таке кожного року на Різдво у різних варіяціях. та і не тілько це. так що твої попередження вже запізніли. але в одному ти правий. попав і вже дуже давно друже Опришок на відсотки. отакоєот. а що до мацквабаду то коли там будеш то спали до трясця тую більбіотеку тазом з мацквабадом і я тобі зменшу відсоток. тим більш що ти і так винен мені вже три кулемета. пообіцяти пообіцяв але так і не подарував. отаке
Так ж чоловік має рулон сала велику пляшку і навіть рюкзак, на першу пору таких відсотків може вистачити, ГА?
ти мені справжні обіцяв, німецькі. але ти мабуть вже не памтятаєш бо вже старий. то їж яблука в них залізо. ну як не памятаєш то я тобі оце нагадав та чекаю на кулемети.
пропануєте відібрати сало та заплічника у якості відсотків. цікава пропозиція. головне щоб заплічник був берген або щось накштал бо букварик мені замалий, не все влазе що потрібно.
Вітаю! -15,а я як жопа!!!Дівчина накормила,напоїла,"соки всі висмоктала".Люди!Коли це все закінчиться?Я вже не можу!!!!!!
отож воно і старість. ги-ги коли людині цього всього забагато то це перший признак наступаючої старості. отакоєот. а ви кажете
ну якщо вам забагато їжі та дівочої ласки то так. старість. але не переймайтесь. то тілько спочатку жахливо, потім людина звикає до цього
добре хлопці. не бешкетуйте та поводтесь себе чемно щоб і на наступний рік святий Миколай приніс вам подаруночки. а я пішов вечерю носити. у вечорі прийду та перевірю якими ви слухяними були. отакоєот
Мені страшно,що все навпаки.В молодості не сильно хочеться,хоч є можливість,а в віці буде хотітись без можливості.Життя....
Коли спекли в печі хліб, в самому кінці з залишків тіста роблять невелику тонку паляничку , потім коли вона спеклася добряче натирають її чосником і їдять з салом та борщом. Боже яка ж це смакота!!! І як я давно її їв , ще в дитинстві як баба пекла, зарас жінки розлінилися не то шо колись.