Опришок!Гарні міста знаете!Горілка есть,сало есть,я так зрозумів це як перепустка до ваших володеній,а от з часом проблематика,щоб подивитись на оту красоту,не в буднях і побуті на картинках. Всих тут присутніх,З Різдвом Христовим!
Доброго ранку.З Різдвом камради. за бортом -15 і вітер.вийшов на вулицю без руковиц.думав повернуся без рук і носа.вітер обпікає. а так настрій .напевно морозець підбадьорив.
це точно.свого вистачає.можемо навіть поділиться ,або можемо навіть заплатити відсоток. було -15,заплатив відсоток,стало -10. і всім добре.
п.Консерватор , цеж не ти , або похудав. Всіх добродіїв з ганим святом. -10 за бортом, без вітру і сонячно.
А тепер хочу привітати господаря теми Опришка старою колядою, яку в нас колядують з прадавніх років: Ци дома, дома господар дома Гой даже Я слуги кажут шо нема дома Гой даже Я ми знаїмо шо він є дома Гой даже В новій стодолці пшеничку віє Гой даже Підемо ми йму заколядуймо Гой даже Може він нам даст тої пшенички Гой даже Тої пшенички хоть по гілетці Гой даже Хоть по ділетці, хоть по їднії Гой даже Хоть по їднії, по верховії Гой даже Ци дома, дома газдині дома Гой даже Я слуги кажут шо не дома Гой даже Я ми знаємо шо вна є дома Гой даже В новій коморці червоні лічить Гой даже Підем ми її заколядуймо Гой даже Може вна нам даст тотих червоних Гой даже Тотих червоних хоть по одному Гой даже Хоть по одному, по золотому Гой даже Ци дома, дома їх є донечка Гой даже Я слуги кажут шо нема дома Гой даже Я ми знаємо шо вна є дома Гой даже В новій світлоньці фустки тачьиї Гой даже Підем ми її заколядуймо Гой даже Може вна нам дасть хоть по фустинці Гой даже Хоть по фустинці, хоть по їднії Гой даже Хоть по їднії по шовковії Гой даже Ци дома дома є їх синочок Гой даже Я слуги кажут шо нема дома Гой даже Я ми знаємо шо він є дома Гой даже В новій стаєнці коня пуцує Гой даже Коня пуцує на войну іде Гой даже Шож би він здоров з войни ся вернув Гой даже З войни ся вернув, горівки вточив Гой даже Горівки вточив та й нас пригостив Гой даже Ой рік до року, тай вік до віку. Гой даже.
з Різдвом панство. -13 вітер, ясно та чи я чи не я яка різниця. чи тобі теж туди захтілось. гаяваспитаю
сьогодні Різдво тому гріх сьогодні цицьки постити. а хто буде постити цицьки то поскаржусь модератору щоб і цицьки сьогодні прибрав і постящого до бані загнав. я людина добра тому на довгий час не буду просити, лише на півроку чи рік. отакоєот а ви кажете