Не смію питати друже та все ж,з цого моменту детальніше,хто з тут присутніх з кривавим пастором в одній секті га питаю?Чи не той,чиє імя не можна в сує згадувати бо одразу являється і щось там вимагає?
В нас тут все як у людей . Дехто й на державу в лиці пастора працює , і мосад і австровенгерський штаб , госдеп , є й одноосібники . Пальцями тикати не буду бо повідгризают .
Дякую, думаю я справлюся. Але, якщо вирішу покинути коп, я обов"язково передам тобі всі записи, карти, накопичені знання та корупційні зв"язки серед власників територій і лісників.
гадаю що ти сам невпораєшся з такою важкою справою. там жеж треба бути дуже моцним щоб усі льохи перетрясти та поставити усе до гори дригом. та і в мене для тебе є новий розрахунок по відсоткам. система кольцо зветься© погоджуйся скоріш поки ще сніг і до поля не вийдеш покопати а коли ти коп покинеш? в цьому місяці чи мені аж до лютого чекати прийдеться?
Мені просто і самому цікаво, що ж у тому підвалі. То я вже сказав хлопцям, у яких ключі, що в підвалі треба прибрати. Вони погодились. Безумовно, я добре розумію, що вони не дуже поспішатимуть, але і я не поспішаю. До весни їх дотисну. А там лишиться прийти, і уважно відслідковувати, що вони виноситимуть. З лантухами не поспішай, я справлюсь.
та якого біса ото стілько часу гаята та чекати поки вони там будуть яйці мяти?! то тре драти ініціятіву у свої руки та йти наводити порядки там. я згоден і тебе туди узяти як помічника та і щоб ти не ображався що я усе собі заберу. до речі там ящики є оті такі військові, здорові?
Знаєш, коли за 10 років, ні, весною вже буде 12, я тим не зайнявся, то місяць-два глобально ситуацію не змінять. А зараз якраз добре буде. Бо копати все одно не можна. За сьогодні-завтра земля точно замерзне. А ящики мають бути. На горищі були, то я вже пороздавав. Ви будете сміятися, але поховання цадика таки є. Якраз під вікнами був єврейський цвинтар. У мене є карта 1913 року, то він там іще позначений. І там поховали якогось цадика. Там зараз навіть капличка є, і щовесни приїздить 2-3 автобуси хлопів у таких шапках, як пан Касіо показував.
Прийиіть мої віншуванки малі,за великі, Би ви були сего року здорові,як цвєки, Би вас біда оминала і жаба не тисла, Міліція не пиняла і свекруха не гризла, Би ви нічим не журились,та й добре ся мали, Би ви були такі файні-гей би ціцьку ссали, Би вас доші не мочили,лиш сонечко гріло, Тай ще сотку років "наліво" кортіло. Лети-лети віншуванка,стелися по полю- Від Різдва тай до Різдва, щасливої долі! Вітаю всіх з святом Різдва Христового!
[QUOTE="Allex761, post: 6025251, member: 42639" Ви будете сміятися, але поховання цадика таки є. Якраз під вікнами був єврейський цвинтар. У мене є карта 1913 року, то він там іще позначений. І там поховали якогось цадика. Там зараз навіть капличка є, і щовесни приїздить 2-3 автобуси хлопів у таких шапках, як пан Касіо показував.[/QUOTE] Я знав,що ми з Громовим не там шукаэмо!
не. ну що ж за безгосподарча ти людина. мені тре' такі ящики великі щоб книги поскладати поки поличкам місце знайду а ти їх роздаєш на ліво та на право наче вони непотріб якийсь. ну от що з тобом робити гаяваспитаю а цадика собі залиш ну або за грубі гроші продай панам Руслану та Громову. їм не звикати з жидів золоті зуби дьйоргати обценьками. а жиди як ті вужі на пательні вивертаються та верещать як свині
Не займайся дурнею. Піди на базар та купи. Якщо я тобі їх відправлю, то враховуючи ціну пересилання вони вийдуть золотими.