Вирішили потроллити Консерватора? Гарна справа. То ж розкажу і я. Приміщення в якому я працюю - колишня казарма, іще 1937 року побудови. У війну в ній дислокувався вахбатальйон. Навколо ніхто ніколи не копав, бо територія була закрита, та і майже в самому центрі міста. На горищі зустрічаються цікаві речі, наприклад там і зараз лежать довоєнні залізничні рейки з клеймом Круппа. У підвалі за 10 років роботи я не був, але там ніхто ніколи не розгрібав, все що накидано. Навколо є все, починаючи із Змієвих валів та закінчуючи ДСВ (давнє городище, козаччина, громадянська та українсько-польська), у т.ч. документально підтверджений факт закопування 1941 року в лісі сейфів з нагородами та документами. Тобто, копати можна будь-де, знахідки будуть обов"язково. Лише підтверджених місць падіння літаків - 6 штук (в основному радянські), але ніколи ними займатися. Хоча всі любовно нанесені на карту одним небайдужим до цієї справи копарем. Отакоє от.
А у нав у р.Прут армада подлодок,тах шо казну рейху вивозила сила на милину,хвости вид литакив торча из кожного болотця.
я крісмас містері вподобаю. там і гвоздика і цедра і ще щось. погано ще перцю немає. то сам троха вкидую у кухоль. тоді смак більш пряний виходе. а коли ще це все постійно тримати у підогрітому чайнику то взагалі дуже добре. одне погано потім чайник та підставку від копоті відмивати приходиться. отакоєот
Христос рождається. Ексклюзив - прогноз погоди на 2015 рік: ПОГОДА-2015. СІЧЕНЬ – Прохолодний. Сухий. Спокійний. ЛЮТИЙ – Холодний до 23, далі потепління, опади –перша половина і кінець місяця. Вітер на початку місяця і в кінці другої декади. БЕРЕЗЕНЬ – Початок теплий, потім похолодання з короткочасним потеплінням в кінці другої декади, невеликі опади в кінці другої декади та в кінці місяця. Періодично – вітер. КВІТЕНЬ – Холодний. Сильні опади на початку, помірні до кінця другої декади, в третій - періодично. Майже постійно вітер. ТРАВЕНЬ – Перша декада холодна. Далі поступове потепління з періодичними похолоданнями.Перша декада опади, далі опади періодично. Часом вітер. ЧЕРВЕНЬ – Теплий. Сухий. Спокійний. ЛИПЕНЬ – Прохолодний. Опади в першій декаді та в кінці місяця. Спокійний. СЕРПЕНЬ – Початок прохолодний, далі теплий. Опади в кінці місяця. В другій половині – вітер. ВЕРЕСЕНЬ – Прохолодний. Сухий. Вітряний. ЖОВТЕНЬ – Перша декада тепла, друга похолодання, третя - потепління. Перша декада – опади, друга – періодично, на початку третьої – сильні опади. Періодично вітер. ЛИСТОПАД – Перша декада – холодна, дальше прохолодний, з середини третьої декади – потепління. Перша декада –опади, в кінці першої – на початку другої – сильні опади., до кінця місяця – періодичні опади. Перші дві декади вітряні. ГРУДЕНЬ – Холодний. Сильні опади на початку місяця, слабкі – до кінця першої декади та на початку третьої. Вітряний. І тепер підсумок: нас чекає три тижні справжньої зими в лютому. Довга, затяжна, прохолодна, мокра весна. Жарке літо в червні, дальше тепло слабшає, але протриває теплий період до кінця вересня. Холодна дощова осінь закінчить настанням зими в перших числах грудня ( оптимістичний сценарій), або в кінці першої – на початку другої декади листопада (песимістичний сценарій).
ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ - СЛАВИТИ ХРИСТА!!! З святом друзі!!! Миру всім, здоров"я і сімейного благополуччя!!!
З такими повідомленнями будь ласка в оцей розділ http://reibert.info/forums/voenno-politicheskaja-situacija-v-ukraine.457/
Сьогодні водив туристів на полонину( на висоті 1500 м), так що готуйтесь до різдвяної серії "марлєзонського) балєта
З Різдвом христовим панство. най все буде добре та здобудемо перемогу в цьому році та знищимо ворога в його кублі. разом з кублом. “Нова радість стала, Яка не бувала Над вертепом звізда ясна Увесь засіяла. Ой ти чуєш, брате, Сумную новину: Закували у кайдани Нашу неньку Україну. А Степан Бандера На се споглядає Здоймив руки до Ісуса, Ісуса благає: “Ісусе, мій милий, Я Тебе благаю, Поможи ми сю комуну Вигнати із краю…”
Тепер вже нічого дивного. Не знаю чи журналісти підробляють коміками, але на правда.іф. таких перлів можна начитатися...
Хай Різдво з тим завітає Чого серце забажає. Хай несе у кожну хату Щастя, радості багато Хай смачна кутя Вам вдасться Хай в сім’ї панує щастя Щоб весела коляда В хату радість принесла.
Це що прихована реклама алкоголю ? Тут жеж зібралися непитущі . Хто закодований , кому здоровля не дозволяє , бабтисти і свідки ієгови . Ну хіба так мона з людьми , га ?