Вейз мір... Не можна.... ніззя.... табу. Нині той день коли не можна (за давніми звичаями) вживати слово "мак" - треба казати "насіння". А того хто це порушить, колись їли блохи, ну а зараз (та ще враховуючи специфіку публіки) то будуть їсти цілий рік комарі, кліщі і що там ще на кого нападе.
Та йой ! Кому вона тре та нирка , я ж того студентом був , ще запропонуй частину печінки продати . Без праці я й так протягну , біржа платит , мо й ноги протягну від того що вони платят .
те що був студентом то ще і ліпше. дорожче продати можна, бо як не крути але вища освіта цінується. не з якогось там волоцюги-пянички нирка а з обізнаної людини. так що з цим всьо чотко©
деякі студенти,за кілька років навчання у Вузі,вбивають свої органи так(вже не продаси),що і освіта не допоможе.
Мабуть сусіде ти не навчався у вищому навчальному закладі . І народився я в 1981 , в 1986 році був 1 і 9 травня на отих демонстраціях ( чорти б вхопили , холера забрала , шляк трафив і нагла кров залила тих хто їх організовавув ті демонстрації в такий час і їх нащадків до 7 коліна ) , які нирки яваспитаю ? а ось і істина
ми усі тоді на тії дерьмо натрації повинні були ходити та і жиємо у зоні підвищеної радіяції так що в нас імунітєт до неї. а що до спиртного так то ти просто радіонукліди різні з організму виводив так що вважай і не було того чорнобилю. отакоєот
Вже посповідався, тепер я сама свята та чесна людина на форумі Всіх вітаю з Різдвом Христовим! Смачної вам куті!
Так хто ж знав, сьогодні лише сказали. Та і батюшка був не проти, так що в мене вже гріхів нема отакоєот.
Із святих справ жартувати не личить, але життя є життя... В одному селі був старий священник, якому дуже довіряли жінки, і йшли до нього сповідатися від своїх гріхів. А щоб жінкам було легше розказувати про свої гріхи, то старий їх своєрідно закодував. Наприклад щоб не казати пішла в гречку (сходила наліво і т.п.) жінка казала отцеві - я впала з кладки. Так було довгий час, але помер старий піп і на його місце прислали молодого. Але молодий не знав тих особливостей сповіді і все, що казали жінки сприймав за чисту монети. От одного разу прибігає він до сільського голови з претензіями: - Коли ви вже ту кладку полагодите? Голова, який теж був не в курсі "шифровок" старого попа, не може зрозуміти про що річ: - Яка кладка, про що Ви отче. Як, яка, каже піп: - Позавчора Іванова Марія каже мені на сповіді, що впала з кладки; - Вчора Петрова Катерина - те ж саме, але.. коли нині про ту саму кладку сказала і ваша жінка, то я вже і не витримав: - То полагодьте нарешті ту кладку.
Попові сьогодні цілу ніч працювати , ще й ви із сповіддю прийшли . Ото й все пояснення поблажок . Банальне людське наплювательське відношення до роботи якщо вона понад міру ніж завжди .
в мене на подвірї в війну стояла зенітка німецька, через дорогу перед школою німецький цвинтар був,в школі шпиталь та казарма були. з 10 км стояв бтр німецький в ліску в 60-х на метал поїхав, ще є поруч стара дорога9полігон железка), кожний рік копаємо типу весняного полігону а ще дальші траншеї присипані там прикордоники гансів неділю стримували по 41-му, а якщо піти в сторону Сміли то в ліску транспортний літак нім. є верніш залишки, ще є бункер поки незнайшлиале він є, ще полігон (матацикл) там колону Валоніїї розбили, ще криниця стара засипана є але копати 5-10 метрів, лінь. на потом залишим , ще поселення скіфів та черняхів є, форт часів київської русіі т.д отакоє от
Дви години небуло-дивився"Ярость"с повним БРЕДОМ Питом.Дуже повчальний фильм-оказуэться америкоси три роки з нимцями воювали.В кинци розчарування - нимци програли,а я так сподивався.