Дивлюся Ви експертизу ДНК по Інтернету можете? Ну що ж, раз розсекретили мій другий гріх - так і буде. Маю і тої крові, правда небагато - 1/128, але все зараза вилазить.
Відправив жінку, як казала покійна бабця "скіцнути на село до церкви", бо яка тепер паска? Все економлять, розміри вже такі, що чоловікові і нести стидно. От колись наші предки святили - Паска була в діаметрі сантиметрів 70.
бо в мене хомячок породи алабай, тобто азіат а вони не вживають жирне а тим більш свинину. так склалось за більш ніж 6 тисяч років існування породи. а що до того що ви мосьпане ArtBorsuk мене назвали скнарою то то не так. як то кажуть я не жадний, я дамавітий(с)
Хлопці всі дивитися БОКС http://www.delfi.ua/news/daily/spor...lichko-protiv-franchesko-pyanety.d?id=1890864
відпускаю і цей гріх вам. бо невідомо достаменно чи у сіх нас є чиста кров та чи нема там домішок жида чи ляха. а мо і москаля в самого кров ляшескою трохи розведена.
Це все гут (Господи, знов кров предків-хвашистів бушує), але я думаю чи не цікава Вам одна апокрифічна легенда про Жидів і свиней (можливо вона є тільки в Карпатах).
Кажуть, що всі розповіді про чистих і нечистих тварин - це так, відмазка для гоїв. Насправді було так. До часів Ісуса Жиди вирощували свинею і споживали як інші народи. Але одного разу Жиди, щоб випробувати Ісуса, сказали одній Жидівці сховатися з дітьми в хліві і рохкати там, вдаючи з себе свиней. Коли поруч проходив Ісус з учніми Жиди спитали його, що за звуки чути. На те Ісус відповів - то свиня з поросятами. Жиди, радіючи, що їм вдалося обманути Ісуса, повели його до хліва. Але, коли вони прийшли туди, то дійсно побачили льоху з поросятами, в яких перетворилася Жидівка з дітьми. З тих-то часів і не їдять Жиди свинину, боячись зїсти своїх родичів.