Набридло мені вдома сидіти - страву для родини та мого собачки приготував, Шарпса свого почистив - хіба піду, вийду на сонечко - на маленький спацер - пробздюся.
Скаженний колгоспник один із твоїх котів засвітився на отому форумі де вчора за кота голосували відсотки вже отримав за використання фото , га ? Ти ж ото запалив всю вашу БНР , я вже все ваше керівництво на карандаш взяв , от тіко історика-рідного краю ще не ідентифікував , бо не бачив жодних його фото .
Хто такий - чого не знаю такого ? Мо цей Ейкуль той злодій який втік із грошима на відновлення вашої сінагого ?
Мы красные кавалеристы Трам-пам-пам! И командира нашего зовут Абрам В ондатровых буденовках И норковых пальто Мы скачем И не страшен нам никто
Кому це ? Ще Громова і його голодних студентів будете примазувати ? То як із вами діло мати то краще все віддати на відновлення ВерхньоБиківської сіногого - буде хоч де коло ящика з пожертвами тертися . Бо в центральній сінагого не завжди до пожертв вдається добратися - Концерватор теж не спит .
Анекдот-Приходит молодиця до мами и каже до весилля у мене було як 10 копийок,а тепер як 50.И що ти хочеш,щоб я из зятям за 40 копийок ссорилася? ТАК ОТ ДАВАЙТЕ НЕ БУДЕМО СВАРИТИСЯ ЗА ЯКИХОСЬ 40%.
все вірно. не треба сваритись треба спочатку мені сплатити мої чесні братні відсоточки а все що залишиться то можете поділити порівну між собою. а якщо самі неможете то мене покличте я вас чесно по братньому поділю
О , здрастє !!!! Немає в мене нічого . Я ото як не курящій , не пьющій , безработний , холостяк ( ото скоро дружина вижене з дому ) мені навіть покинути нічого , отакеавикажете - ділитися .
ну ти можеш нирку продати наприклад. це дуже велика розкіш мати дві нирки у молодому здоровому організмі. і дружині шубу купиш і трохи без праці протягнеш. та ще і на реставрацію сінагоги зможеш грошей підкинути.