Добрий день! сонечко,вітра ніц,-2,з криши капає. Готуємося на коп завтра.бо поки охорона п"яна тре походити тай місце гарне.
Мало того,що кацапи,вони кацапи з жидівським корінням!Так що обережно!Згадайте Членіна - теж жидо-кацап був.....
Хто за Ковгоспного Канцерватора пiдiймiть лiву задню лапу, а хто за старого Концерватора можете взагалi нiчого не пiдiймати.
Жидо так, але кацап - ні, там якась мордва, чуваш чи ще якесь чмо - вже не пам"ятаю. Щось я не пам"ятаю, щоб Різун називав себе росіянином за походженням.
Це ви його интервью не бачили.Я як побачив ,та почув дефирамби в бик Пуйла-Записав його у запроданци.Но це моя особиста точка зору,як ви йогоповажаэте,то не звертайте уваги.
А памятаєте отой анегдот ч часів сєрєсєру? Татари образилися на оте прислов"я, що непрошений гість є гірший від татарина та й склали скаргу до ВР отогож сєрєсєру. От ВР радила, радила та нарадила, що непрошений гість є кращий від татарина.
Памьятаю.Був ще один,про чукчу.Наисали у совэт Наций жалобу-що э члени всих наций,а представника чукчив нема.Ти порадилися и дали видповидь-Що возьмуть чукчу,не просто членом,а почетним членом.А по нечетним зрадив чукча я буду олени пасти.-Так я пропаную пану Консерватору присвоэть звання почесного ВОЖДЯ,щоб по нечетним числам вин миг видсотки збирати.