Треба пана Бека чекати,він в нас головний зварювальник-прохві,він усе має знати. Не треба дякувати,мені це нічого не коштувало..
до мене дещо проблемно зараз попасти і електроди не тієї системи. До речі, купляв в Одесі, поки що нічого кращого не попадалось. З розряду полегшують отримання результату.
може того що у вас трансформатрор підустав на чудному агрегаті іменуємой сваркой в той час коли все прогресивне людство перейшло на інвенторні зварювальні апарати , а деякі на лазерні .... ви ще до сих пір тягаєте бублика а хочте я вам запросто так наподарю електродів 5 кг 4 мм,Економ плюс, одним можна цілий день варить. ось дивіться якрий красива доріжка буде ...звісно якщо бублиу потягне. ось в якості сплаченого % вам інфо : Дивлячись який метал варите , ось давіча буржуйки варив з балонів то Ано 24 і 34 на ура пішло, моноліт прихрамував, зате варив ось таку качельку то моноліт рулить. І притом незавжди 3 мм в зажим ставить, непогано і 2 мм варить, головне ток правильний і захисна маска при таких розкладах в мене пес даж варить..отакоєот.
який бублик, яка 4 мм?! ви шо!!!ви ото як навигадуєте собі якесь жахіття з потойбічча! в мене маленький зварювальний апарат, у кишеню влазе, мою кишеню. там максимум 3 мм можна хоча я взагалі 2 мм зварюю.
як бачите. одною лівою. монолітх. йогою потрібно займатись, медитації всякі, цвяхотерапія, і не так витворяти будете.
так це ж моя торбочка щоб на відвідини ходити та проводити предревезійну перевірку а відсоточки ви мені вині за те що хтіли напарити непотріб. отакоєот. а ви кажете