А нічого. Є інша тема на ту тематику її підніму як настрій буде. Ну я не кацапи і не підкацапник, але балабол батечко ви. На обмін виставили штуку в тему обміну, а мені не дали Репутацію знищено тим самим Адже якщо я щось пропоную, то віддаю слідкуючи за язиком.
Не нападай на людину,все згідно правил форуму,власник товару сам вирішує кому він його віддасть,отакоєт..
Так я не для себе просив, а для діда 1936-го року. Думав зробити людині приємно. Мені не треба в моєму віці такі речі ще. Да і в тій темі я не той що буде пастись просто так весь час.
Ага, а чому я віддавав іншим хороші речі? Коту помазки по 103 евро пропонував просто так на спробувати? Балабол тут лише ти, що язик не тримаєш. А якщо я пропоную, то виходить ладен і відправити. На цьому дискусія вичерпана.
1.запишіться до психотерапевта поки не пізно. я серйозно. 2.не дам я вам тонометр, можете нити скільки завгодно. 3.надіюсь тему почистять. 4.
Ну якщо не дасте, то і на віддачу не ставте. Я всім віддаю хто звернеться. Адже це моя репутація. Просто частіше продаю.
трошки грошиків, найчастіше на всю паливну, іноді дальшіше, типу поршневої, турбіни і т.д. Якщо помічено от вже, доїхано кілометр, то просто заміна палива і чекаєм що далі вилізе.
мені цікаво, самостріл чи пістолєтчик промазав. Звичайно в тракторцях купа написів біля баку. Може дочекаюсь, коли у нас як в деяких європейських країнах буде два пістолета а не 5 чи 8, бензин і дизель.
У нього рубець на щоці й дуже приємна поведінка, особливо, коли він напідпитку, цей мій приятель Барабас!