Вспомнилось детство... Чего только не находилось,многое про...рал по малолетству.Был штык нож советский в ножнах...
на городі набой від тт знаходив, кулю витягнув, порох спалив спробував капсуля наколоти, гепати задовбався. неспрацював(( ще кавєш спрацьований знайшов а мо загублений бо ковпачок на місці був а де саме запальна суміш одні залишки від колби.
То не цiкаво! У нас i церква на оружейному стоiть, а там де кiнотеатр, кабак та музична школа там дуже величезный оружейний склад аеродрома.
я ото непойняв, тобто незрозумів. а чого ви доцих пір незорганизували археологичного клюба та не провели розвідку на наявність присутності артефактів. гаяваспитаю
У нас у березі є струмочок, а "добрий" сусід викопав собі там ставочка. І тепер вода не стікає, копанка майже повністю забруднилася, а струмчок геть змілився, хоч раніше було досить глибоченько. А гранати потрібні, щоб підірвати кілька об'єктів тої "інфраструктури". Звісно, цим не я займатимусь, а спеціально навчені люди, на кшталт Старого Похабича. За це всі сусіди, які живуть за тим ставочком, і в яких такі само проблеми, щедро йому подякують.
Сором такого не знати - це ж класика "Райберту" : http://reibert.info/threads/vsem-pr...na-takoe-esli-kto-znaet-chto-pomogite.445515/
Тільки що подивився фільм про Провідника. Вгадайте до якого висновку я дійшов - тільки швиденько поки Опрішка немає.