обновіть сторінку. в мене таке саме теж було але після попустило. щось з сайтом роблять от таке і вилазе.
Вітаю всіх;з приводу кнопки "подобається" - видно хтось переживає,щоб не накнопали пану К. генерал-лейтенанта позачергово.Бо вище званнь вже нема
- Куме, а чого ваша свиня на трьох ногах бігає? - А що я дурний через одну тарілку холодцю всю свиню різати?
та ну вас. не хочу я модератором. мені і так непогано. а що до звання. так то лише забавка дитяча і все.
я б оце підпис точно змінив би на якуюсь веселу та невійскову. щось накшталт салознавець чи веселунчик, тощо
Доброго вечора. Є у мене питання, до тих хто цікавиться німецькою зброєю (я в тому ніц не розумію). На днях говорив з одним дідом, який в молоді роки був в УПА.Чоловік осліп в кінці 1940-х і тому напевне добре запам'ятав те що бачив своїми очима. Принаймі місцевість пам'ятає з дивовижною точністю - сам перевіряв. Так дідок каже що в УПА у нього був якийсь рідкісний маузер 1918 року з прицільною планкою на 800 метрів. Пробував шукати інформацію - не виходить.
Так от пробую теж шукати і нічого. Про такий же маузер читав спогади ще одного УПівця, який до того ж писав про специфічний звук постілу цього маузера. А може маузер був не німецький?
Прочитал http://reibert.info/threads/zamurovanij-kulemet.550709/ И сразу в мыслях все хаты перебрал в деревне.