Всі чули про базальт про плитку пам'ятники з базальту. Ось старе фото як починався видобуток базальтових стовпів с Базальтове і ТД.
десь лежить самопальна лійка часів сересер з сіточкою що не пропускає воду...мабуть тра шукать і переціджувати бензольку...
шукаєм старий авіаційний фільтр з металевою сіткою саржевого плетіння, він воду пропустить тільки під тиском приблизно 20кг.см, а бензин вільно, як і керосин. Тільки то проблемно. Вимити від бруду можливо ультразвуковою установкою. На вигляд як суцільний сріблясто сірий папір, ниток не видно. Простіше не лити що попало з брудної тари.
во-во...підозрюю що в мене з такою сіткою лійка ...місцевого виробництва лієчка...а враховуючи що тоді і вертольотчики і аеропорт були поруч то і сіточка мабуть звідти...
Тех умови для палива після транспортування - відстоювання ! Бенз -24 години , диз - 48 . На роботі зпочатку лили з каністр через обрізану пьятішку . Казав , не чули . За місяць уграли таргана . Топляк виліз у 60 штук грн . Кажу лійка тре для бенза, металева , там сітка тримає воду , купили дизельну бо через неї швидче . У гени сітка тримає воду , якщо повільно наливать . Біда там у пустому баку який збирає воду у мароз .
А спалюється як міцна горілка - мене мій механік вчив: зимою дповного баку (чи то бензін, чи то соляра) доливати четвертушку чистого спирту) - не було жодних проблем!
Самє так , але спиртовий бенз на заправках то очко . Краще вжє червону шепку у звичайний долить . Колись капіталив свого мотобока , купив помити , подешевше , спиртового на БДСМ .) Трєш , шо смердить , шо не миє . Зарікся , в останнє .
Присвячується Андрій Данилко, Джамала та Сергій Танчинець і тим двом тьотям..... слова вільні і взаємозаміні Були в нас 11 мільонів ми їх пр.....
капронова косинка складена в двоє фільтрує бенз на ура , лиш зтряхуй воду ... пене Бек як новий аппарат ? вже копали ?