Вчить историю юначе.Для початку про Финляндию та Польшу згадайте,потим про Буковину и Бэсарабию.Сталин -СрСр-начали цю вийну задовго до 1941року.
Ні, лише малюнки подивився. Ну звісно що прочитав, деякі неодноразово. Мені до вподоби "жив"і книги читати, в електронному вигляді не то пальто.
Я в студентські роки собі багато в чому відмовляв заради книг, і в Київ їздив просто лише на Петрівку з великою сумкою...ох були роки.
Це явна пидробка-2 гвардии,кокарда,велики гудзики на гимнастерци,майорски зирки на погонах лейтенанта.ФЕЙК!
сьогодні по каналу "Первый национальный / ТРК "Эра" " о 19.30 будуть показувати 5 частин - Д/с "Степан Бандера. Між червоним і чорним".
Вітаю ! Погода знову на зиму повертає , мете з перервами із 10 ранку , вдень була плюсова температура яка зара не видно бо ніч . І що ото з форумом ? В мене то геть немає кнопки подобається або пише що у мене ніц прав щоб нею користуватися . Мать Консерватор донос на мене написав .
знов ні про що балакаєте© що до книг то в мене на горищі дві скрині з книгам лежить бо поличок вже не вистачає. звичайна художня література від детектвиів до фінтастіки. треба теж обрати десь місце та зробити полички. одне погане. місця під полички обмаль вже, хоч бери та на стелю чипляй отакоєот. а ви кажете. а ти що на ноуті лежать то вже і незнаю скілько їх там. останій раз як переміряв то було гіг 40 але після того роки три пройшло і книжок додалось.
ну ось ,я то думав що, найбільша бібліотека.. Бібліотека Конгресу США, у Вашингтоні.а оказуется ,вона у пана на горищі.
натягніт на око отой моноколь в який дивитесь коли у людей на дурничку скуповуєте дорогоцінне каміння і золото - то відразу побачите що там 3 гвардіі . це якісь загранічні реконструктори , вже це фото колись обговорювали