Вітаю панове , -9С і таки прохолодно , ходив в Атб хотів тюльки прикупить та під мундєрочку з капусточкою...але з цими акціями мабуть сальця підріжу з часничком і чорним хлібом та квашеним огірочком , отакоєот.
Вітаю панове , -5С і таки пятниця , пан Вій передає всим привіт Вчора відправив чергову партію буржуйки /берцесушки в ЗСУ , замовлень на буржуйки/берцесушки прийшло куча ...
Вітаю панове , -10С , таки прохолодно сьогодні чергову буржуйку відправляю в ЗСУ , поїде в район Борі , а звідти по Ізюмському шляху далі в донецьку. Страдіварі теж клейма ставив ...
таки да , в 9-10 му забив на алгебру, там до кінця року 2 , я на екзамен з художньою книжкою прийшов напочитать, і чистий листок здав з контрольною і нічо 3 бали , як мене всі тоді дьоргали , класна , директор , математичка так орала що чуть з ума незійшла.. пройшов час ... продав математичкі пральну машинку Бош ...Вера Василівна , ось інструкція як користуватись , вечері позвоню спитаю... я її місяць дояб.. домашкою , в кінці 2-го місяця вона каже ...аби знала що така х. буде , поставуила б 5 на екзамені
Ішов на держ. екзамен по біології але перепутав з хімією , та ладно гадаю, сірівно 3 поставлять. Короч в перші групі зайшов , типу ва - банк, попався самий легкий білет № 17 , каучук, про Бутлєрова, ще якась там мілочовка і задачка про воду типу що буде як пшоно всипать через 20 хв... хімічка , хто бажає відповідать..Я!..ну і шо тут я теж в ва - банк. всі в ахуї, а мені пох, пішов , про каучук де видобувають, формулу сцук правильно даж написав , про Бутлєрова який синтезував його , вона каже пиши 3 , написав формулу води ..все каже здав.. короч на державному 4 по хімії , відміники перездавали ібо по 3 було...Проходить час , їду ремонтувать холодильник до неї, зробив , все тікі топ, вона каже скільки ..Кажу ніскільки ви мені 4 на екзамені поставили отакоєот, такшо всі случайності не случайні
Да тяжкі часи були , тоді я і увірував в Буратіно , ібо інші концесії недопомагали в продидії тілесним враженням за погані оцінки
давно знав що корупція з дитсадка та школи починається. Інакше, якщо по чесному, та по програмі, диплом про середню освіту отримало би 10-20%. А інститут би закінчило точно меньше 10%. Тут треба цілком змінювати совкову школу, де вчителі, знаючі один предмет вимагають щоб кожен учень знав всі на їх рівні. А треба би ділити, хто хоче і може хімічити а хто буратін стругати, хай тому і вчиться. Щось наумнічав, аж противно. Хай буде.
де ж тут карупція ?... сімейна ячейка після шлюбу , от якщо ще не мама дала не тату отоді да тут карупціона схема конкретна ситуація, коли особа отримує приватну вигоду без законних на те підстав. отакоєот ...