"Коли на вулиці холодно, але в твоєму горнятку з гарячою гарбатою (чаєм) видно цілу Крабоподібну туманність (загугли, коли , раптом, не бачили) і темрява далекого Космосу, то що ще треба для щастя!!!" ніхвіга не зміг зв'язати з "Скажи "НІ" глистам" ...
також не в'їхав по зв'язку, але точно знаю що в 90% людей то є. Часто не одне. А в кого вдома звірі а ще є звичка цілуватись з ними, тягнути в постіль то всіх 100. Потім питання а звідки проблеми з печінкою, підшлунковою, всякі кісти, виразки, проблеми з шкірою, астма і далі по списку. Аналізи не дорогі, кров з вени, все.
отак завжди...я йому про Андромеду а він мені про глисти ПС: чуть зі стільця не впав - настільки складно вийшло
життя лізе в усі боки, навіть не знаю де його нема, зіба в кип'ячій лаві вулканів, а оно в кип'ятку підводних є, навіть рибки спеціально навчені, не кажучи про водорості. І кругом паразити. Кожного дня бачу на службі, в тирнеті, а деяких тільки аналізи знаходять.
Був трохи шокований, перестала працювати камера коли зняв то з неї полилась водичка і о панацея в ній стояв пакетик сілікогелю. Коли розібрав то поняв що для води там куча щілин. Плата окислилась мабуть геймовер.
схоже в даному випадку сілікагель працював як накопичувач води з підтримкою вищої вологості, тобто вбудоване болото. Але перед викиданням спробував би то все висушити видути, пошукати мости.