Відпочити й подихати я можу і в парк сходити благо він через дорогу . Іхати в автобусі в камуфляжі з рюкзаком і лопатою в даний час то можна отримати неприємності замість відпочинку , а тягати із собою ще й одіж для переодівання то ну його такі складності .
на першіх трьох світлинах граната дяконова від мортіри . річ цілком безпечна бо ініціяція вибуху проісходе від завалу пороховими газами.
Ага!історія завжди міняє + на-.регулярно.приклад-люди мали гроші,но не було шо купити.зара є все,но на то нема грошей.потім знов буде купа грошей а товару ніц.то є так.запитайте старших як не вірите
Так і проситься:"Як герої стали зрадниками ще можна зрозуміти, але як зрадники стали героями?" Вірю-вірю, і прекрасно знаю від тих таки старших.
тут в нас москаль об'явився, то якщо хто бажає троха розважитись то прошу назбирати посилань з ю-тубу патриотичних Українських пісень та задавити його тут http://reibert.info/threads/gruzim-sjuda-prekrasnye-ukrainskie-pesni.156801/page-15#post-6016485
Що знову буде дефіціт ( най його той дефіціт чорти заберут і холєра вхопит , шляк трафит , нагла кров заллє ) і найкозирнішими знову будуть професії продавців і заготовлювачів , товаровідів , зав складом директори магазинів , а інститут харчової промисловості буде козирнішим за юридичні академіі . Не вірю , чого такого немає в Європі і США , дефіцит може бути тіки в тоталітарних державах .
навпаки. тре прибрати курку та капусту та замість них тризуба поставити. ото москалі будуть сратись. куди там цеглі, там саман буде.
Нащо взагалі вдягати Кровавого Пастора в той старий німаковський мотлох ( мо ще йому чоботи з онучами носити ) ? Можна простенько і з смаком вдягнутися в новітню американську форму начепити американський прапор і все більш нічого не треба , кісільойов сам решту страхіть придумає і озвучіт