вона працювала в нас прибиральницею і я навіть не здогадувався що в неї проблеми...поки не стався приступ десь через пів року - почала шваброю ганяти покупців в гіпері а потім побігла до дому і закрилась...приступи бували весною і літом...між приступами - цілком нормальна і адекватна...а коли находило - закривалась в квартирі і "тримала оборону" - відбивалась від КеГєБє......бувало що встигала лягти прокапатись весною чи осінню і тоді обходилось...
в мене в 18 році теж така прибиральниця була, я ще зранку помітив що вона якась занадто активна, дуже швидко говорить. На наступний день не явилась на роботу, як виявилось- тримала оборону. Також недавно одна закрилась на балконі, перелізла через нього і опинилась на парапеті першого поверху, там був ломбард. Звідти вона посипала перехожих трьохповерховим матом і співала попсові пісні 2000-х. В мене тих історій цілий мішок...
то пана К , 100 % , як і ця лямпа . бережіть кулимьота а я буду берегти лямпу як святиню ми хранітілі акі жреці ...
Панове допоможіть розібрати нагороди якими був нагороджений дід жінки? Тож тільки орден червоної зірки і розібрав.