На Вашу ласку напишіть,що я не спотворював Мою мову.просто не хотів писати нецензурну...лексику..то був езоп.не більше.і на навмисно.ттой хто мене читав до тої проклятої війни знає мої погляди.та Мову .стиль та інші вислови.
Щойно вернувся домів.дякую за читанку..Скі. при роботі.спить на грудях.як не як 10 років вже.завтра по гриби,а далі читати всіх...заклунниких.ква.от знов пишу те,що ніхто не читатиме .езоп.піду певно в.ну то таке.не вчать люди правопис та історію світу.з пов.2301
тю. я читаю. ба більш. я усе розумію. і от в мене виникло питання. отой єзоп то жид чи хто, гаявасуважнопитаю
Езоп був добрим самаритянином , з приходу св. Буратіно. ще був Діоген , той справжній прихожанин , жив в св. Полінах.
а схож на жида. коротше ретельна перевірка потрібна бо в наш час неможна довіряти нікому, навіть самому собі. мені можна!
Всі себе називали жидами,ква.но не євреями.а Езоп..Еней.був парубок моторний.і хлопець хоть куди Козак.на всеє злеє був моторний.моторнвйший від всіх бурлака.но .().і тд.
Самаритяни теж по ..не цитую.були добрими.деякі.а деякі...досих часів в в бочках живуть.в самих Багатих регіонах підарасії.ну там саха .і тд
працювала в мене на початку 2000х одна...так та барикадувалась в квартирі і здавалась санітарам лише коли закінчувалиь продукти і "боєприпаси"- посуда, речі, все що могла підняти і швирнути з вікна...все казала що за нею стежить кегєбє... зазвичай 4-5 днів тримала "оборону"...прокапають недільку -другу і знову нормальна людина до наступної весни чи осіні...
Більшість зовсім не соціальні, не можуть через шизофренію чи деменцію забезпечувати свої базові потреби і якщо сусіди не викличуть когось то тихо помирають від виснаження, а іноді ось такі буйні комсомольці, виглядає іноді дуже абсурдно, хоча ситуація сама по собі невесела далеко. Їх лишили жити в соціумі, ніби так і було.